10-15 főre elegendő, laktató étel?
Én ilyen összejöveteleken az alábbit szoktam csinálni:
Rántott karaj, töltve is
rántott csirke,
rántott sajt
tepsis hagymás vagy csirkecomb, vagy sertés comb, esetleg lapocka
rántott karfiol, gomba
párolt rizs, sült krumpli
esetleg saláta, savanyúság
Baconba tekert csirkemáj, töltött csirkecombok, valami tepsis hús, stefániavagdalt, rántott húsos palacsinta.
legalább kétféle hús legyen és kétféle köret. pl krumplipüré vagy hagymás tört krumpli, mexikóis vagy gombás rizs.persze ezek csak tippek.
többféle saláta, savanyúság.
Értem én, de mit szeretnél?
Ültetett, vagy svédasztalos? Hideg, vagy meleg étel? Bulizós, vagy beszélgetős? Van-e speciális igény?(cukorbeteg, gluténos, vega, stb)
Konyhában, vagy szabad téren?
Ezeket tudni kellene a felelős tanácshoz.
Cseréptálas csirkecomb (tepsiben is süthető) zöldségkörettel és sültkrumplival, salátával.
Előtte a combokat 2 napig olajos pácban pácolom, benne: fűszersó, bors, vegeta, mustár, rengeteg fokhagyma, vékonyra csíkozott répa/petrezselyem, vöröshagyma, ha család igényli, kukorica.
Imádják a pasik, nagyon laktatós.
Hozzá a húsról maradt olajban szoktam a cseréptálban megsütni a krumplit, mellé uborkasaláta a legnépszerűbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!