Egy 2-3 hós kiskutyának mennyi étel elegendő, egy evésre?
Figyelt kérdés
Mivel kiskutya,ezért tudom hogy nála nincs határ és akármennyit eléraknék behabzsolná. De kételkedem nem-e adok neki keveset, kb egy étkezésre 4 evőkanálnyi kaját. Hisz olyan kicsi még... Elég neki ennyi? Légyszi ne grammot írjatok,mert nincs mérlegem. Köszi!:)2010. júl. 24. 11:51
1/14 anonim válasza:
Ha rendes tápot veszel, ott van rajta, hogy mennyit kell adni. Annyit adj.
2/14 anonim válasza:
amikor már tele van akkor úgy se fog enni! Azért ne adj neki egy fazék kaját! Ha van ételhordót, akkor adj neki úgy egy fél piklivel, rem tudod mire értem, ha még éhes akkor adj neki.
3/14 anonim válasza:
milyen fajta a kutyus?ugy meg tudnám mondani hogy sok vagy kevés e?
4/14 Akiteki válasza:
Minden jobb minőségű tápon rajta van az adagolás.
Nem a korától, hanem a súlyától függ.
5/14 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen fajta, pontosabban inkább attól, hogy milyen méretű/súlyú.
6/14 anonim válasza:
milyen fajta kutya?
természetesen egy német juhász és egy pincsi nem ugyanannyit eszik. ahogy írtad azt a 4 evőkanálnyis dolgot, szerintem kis vagy ?közép? termetű. összeségébe egy nap hányszor kap kaját. 2-3 hónapos kutyának még 3x kell kaját adni. amennyiben tényleg ilyen westie vagy hasonló termetű kutyával van dolgod, akkor bőven elég a napi 3x4 kanál. :) azért légyszi írd meg milyen fajta!
7/14 anonim válasza:
enyém 3 hónapos és 3szor kap enni de csak egy (nagy)evőkanálnyit..
8/14 anonim válasza:
igaz nekem yorkim van.nemtudom a tiéd mekkora de ha ilye kistestű kutya akkor anyni kell neki amit irtam(utolsó)
9/14 Akiteki válasza:
Mázlisták! Én bögrével mérem. :)))
10/14 A kérdező kommentje:
Na bocsánat hogy eddig nem néztem vissza,nem volt időm,de nagyon örülök,hogy ennyi válasz érkezett!:) Egy Beagle-ről van a szó(közepes termetű). A kutyát se tudom lemérni hogy pontosan hány kiló,de pár napon belül elvisszük állatorvoshoz általános vizsgálatra és gondolom ott le fogják mérni. Előre is köszönöm a további válaszokat és természetesen az eddigieket is! Szép napot!
2010. júl. 25. 17:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!