Egy 2-3 hós kiskutyának mennyi étel elegendő, egy evésre?
Figyelt kérdés
Mivel kiskutya,ezért tudom hogy nála nincs határ és akármennyit eléraknék behabzsolná. De kételkedem nem-e adok neki keveset, kb egy étkezésre 4 evőkanálnyi kaját. Hisz olyan kicsi még... Elég neki ennyi? Légyszi ne grammot írjatok,mert nincs mérlegem. Köszi!:)2010. júl. 24. 11:51
11/14 A kérdező kommentje:
Ja, és én négyszer adok neki enni még.
2010. júl. 25. 17:44
12/14 anonim válasza:
Nagyon egyszerű a dolgod, ha nincs mérlegelésre lehetőséged:
Annyit adj neki, hogy kajálás után a bal oldala picit kidudorodjon, akkor telt meg a pocija. Ha két étkezés között nem "karcsúsodik" vissza, hanem pufi marad, sok volt.
Ha nagyon behorpad, akkor legközelebb adj neki picit többet.
Ha kaja végeztével körmérete vetekszik egy hordóéval, túl sokat adtál, legközelebb kevesebbet adj neki;)
Száraz kaját szárazon sose adj, mert túl sok vizet fog utánna rá inni és ez kikészítheti hosszú távon a gyomrát.
Remélem tudtam segíteni.
ui.: prémium tápok ajánlott adagolása spec nálam sose jött be. Vagy fogyott, vagy hízott tőle a kutya, de megfelelő sose volt.
13/14 anonim válasza:
Nekem is beagle-öm van, majdnem 3 hónapos. Én háromszor adok neki enni, mind a háromszor körülbelül 70grammot középkategóriás tápból, ez úgy 2-3 marék. Prémium tápból viszont kevesebbet kell neki adni.
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
2010. júl. 27. 12:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!