Ti panírozáshoz használtok lisztet?
Figyelt kérdés
Tehát egy réteg lisztbe is megforgatjátok az ételt, vagy csak zsemlemorzásba?
Ha igen, akkor azt miért teszitek, milyen pluszt ad hozzá?
2017. máj. 25. 10:52
11/13 anonim válasza:
Nem panírozok ebben az értelemben semmit.
Egyedül a cukkinit szoktam parmezános-bazsalikomos morzsában sütni.
A panírozásnál a liszt elhagyható: ugyanúgy ráragad a tojás egyébként. A liszt egy olcsó hússzaporítási módszer, semmi egyéb.
12/13 anonim válasza:
#8
Azért ekkora feszültséget nem kellene gerjesszen benned egy nyamvadt panír.
13/13 anonim válasza:
Nem értem miért lett mindenki lepontozva,aki használ lisztet.Tényleg van a klasszikus panírban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!