Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ti panírozáshoz használtok...

Ti panírozáshoz használtok lisztet?

Figyelt kérdés

Tehát egy réteg lisztbe is megforgatjátok az ételt, vagy csak zsemlemorzásba?

Ha igen, akkor azt miért teszitek, milyen pluszt ad hozzá?


2017. máj. 25. 10:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
49%

Nem panírozok ebben az értelemben semmit.


Egyedül a cukkinit szoktam parmezános-bazsalikomos morzsában sütni.


A panírozásnál a liszt elhagyható: ugyanúgy ráragad a tojás egyébként. A liszt egy olcsó hússzaporítási módszer, semmi egyéb.

2017. máj. 25. 13:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/13 anonim ***** válasza:
25%

#8

Azért ekkora feszültséget nem kellene gerjesszen benned egy nyamvadt panír.

2017. máj. 25. 13:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/13 anonim ***** válasza:
89%

Nem értem miért lett mindenki lepontozva,aki használ lisztet.Tényleg van a klasszikus panírban.

[link]

2017. máj. 25. 15:17
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!