Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ti panírozáshoz használtok...

Ti panírozáshoz használtok lisztet?

Figyelt kérdés

Tehát egy réteg lisztbe is megforgatjátok az ételt, vagy csak zsemlemorzásba?

Ha igen, akkor azt miért teszitek, milyen pluszt ad hozzá?


2017. máj. 25. 10:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
74%
Persze. Anélkül nem ràntott hùs a ràntott hùs. Több ètteremben dolgoztam, szakàcs vagyok, de soha nem hallottam olyat hogy lisztbe ne forgatnàk bele. Az nem ràntott dolog lesz.
2017. máj. 25. 10:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/13 anonim ***** válasza:
75%
Természetesen. Liszt-tojás-morzsa.Nem hiszem, hogy magyarázni, indokolni kellene, ez a sima közönséges rántotthús elkészítési sorrendje.
2017. máj. 25. 10:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/13 anonim ***** válasza:
74%
a klasszikus panírozás a liszt-tojás-zsemlemorzsa. Ha csak zsemlemorzsába forgatnám, akkor teljesen más lenne a panír vastagsága, íze, stb.
2017. máj. 25. 10:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/13 anonim ***** válasza:
70%
a tojás előtt mindenképp bele kell forgasd valamibe, ami lehet liszt és morzsa is. A tojás a sima húshoz nem fog tapadni, kell alá valami "szárazanyag".
2017. máj. 25. 10:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/13 anonim ***** válasza:
71%
Ja, és az a funkciója a lisztnek, hogy megfogja a felvert tojást. Meztelen húson aligha maradna meg.
2017. máj. 25. 11:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/13 A kérdező kommentje:
Mi 20 éve úgy csináljuk, hogy hús, bele a tojásba és a zsemlemorzsába és úgy sütjük ki. Ugyanúgy ráragad a tojás, mintha lisztbe forgatná az ember. Rántott sajtnál 2 réteg, mert az könnyen kifolyik. Barátomnál láttam, hogy így csinálják (mármint liszttel), de úgy őszintén nem tudtam különbséget felfedezni a kettő között, ezért nem értem mi szükség van rá, mert állagra is tök ugyanolyan, és ízre is. Olyan feleslegesnek érzem oda
2017. máj. 25. 11:04
 7/13 anonim ***** válasza:
16%
Én is kihagyom a lisztet. És köszönjük szépen, nekünk ez így működik. És ha működik,akkor nem hülyeség. Ennyi.
2017. máj. 25. 11:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/13 anonim ***** válasza:
63%

Akkor törődj bele, hogy mások liszttel csinálják évtizedek óta. Magad is bevallod, hogy semmi különbséget nem véltél felfedezni, akkor meg a gondod vele ?Mindenki csinálja úgy, ahogy szereti, ahogy megszokta, ahogy tanulta- ennyi !

Egyszerűen provokálni akartad a válaszolókat, és a lepontozásokkal el is érted a célod.

Gratulálok !

2017. máj. 25. 11:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/13 A kérdező kommentje:
11:35 Neked mégis mi bajod van, de úgy őszintén? Nem ittad meg a kávét hisztigép? Értelmezd már a kérdést, és ha nem tudsz értelmesen válasozlni, akkor kérlej lépj ki az internetből és menj el sétálni, mert itt a kérdés az volt, hogy aki liszttel használ, az miért teszi és nem provokáció a lényeg itt. Leírták, hog azért használják, mert szerintük attól marad rajta a tojás a húson, megértettem, erre írtam, hogy anélkül is rajta marad (nekünk legalábbis), és mivel ízben sem ad hozzá plusz, ezért sem használjuk, mert amúgy felesleges. Ha te ezt nem tudod felfogni, akkor problémák vannak veled, kezeltesd magad ember
2017. máj. 25. 11:52
 10/13 anonim ***** válasza:
0%

Én nem panírozok, nekem se így, se úgy nem szeret ragadni a tojás, iszonyat macera, sosem tanultam meg, pedig szeretek főzni.


Viszont a tojásfehérjét mindig kemény habbá verem úgy is, hogy belekerül pár csepp sárgája (elég gyakran megesik) :D Úgy látszik, ezek a dolgok nem ugyanúgy működnek mindenkinél. Érdekes, de ez van.


Ha neked remekül működik liszt nélkül, csináld úgy, nincs ezzel gond.

2017. máj. 25. 12:22
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!