Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha a húst apróra felvágom, és...

Ha a húst apróra felvágom, és besózom, majd állni hagyom vízben 1-2 órát és után átmosom lassú folyó hideg vízen, akkor sok tápanyagot veszít?

Figyelt kérdés
(Mondjuk a B-12, a B-vitaminokat biztos veszít, de az nem baj, mivel így is 100 gramm csirkeszívben a napi B12-nek a harmincszorosa van, szintén a B-vitaminoknak is. )
2017. máj. 24. 18:10
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Megmosni is k#rva fölösleges.
2017. máj. 25. 11:02
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!