Regnum grillkolbászt hogyan kell elkészíteni?
Figyelt kérdés
Bocsi, ne hordjatok le, tudom biztos ez tök alap dolog. Nem szidást szeretnék, csak segítséget. Ilyen Regnum grillkolbászt vettem: [link]
Serpenyőben ráteszem pici olajra aztán forgatom, vagy hogyan? Mennyi időnként fordítsak rajta? Be kell vagdosni?
Köszi a normális válaszokat :)
2017. máj. 23. 19:53
2/5 A kérdező kommentje:
No shit Sherlock...
2017. máj. 23. 21:15
3/5 A kérdező kommentje:
Egy személyre nem szeretnék grillezni, serpenyőben kellene.
2017. máj. 23. 21:17
4/5 anonim válasza:
100 fokra a sütőnket, egy kevés zsírral kenjünk alá a tepsinek, majd mehet is bele a kolbász. Szurkáljuk meg kicsit a kolbászainkat. Nem kell agyondöfködni őket, de ott feltétlen szúrjuk ki, ahol levegőt látunk benne! A hő hatására a levegő kitágul, és utat tör magának, ha nem csináltunk neki előtte lyukat - ilyenkor robban szét a kolbász. A viszonylag alacsony hőmérsékleten sütésnek hála a kolbászunk belül szaftos marad - viszont cserébe több időt kell a sütőben tölteni. Minél gyakrabban fordítjuk meg a kolbászt a sütőben, annál egyenletesebben átsült lesz.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Akkor sütőben fogom!
2017. máj. 23. 22:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!