Milyen fuszereket hasznalva tudok izes, finom rizst fozni (zoldsegekkel), hogy onmagaban is finom etelet tudjak enni?
Figyelt kérdés
2017. máj. 23. 09:48
1/3 anonim válasza:
só ,bors , kakukkfű, rozmaring , tárkony
2/3 anonim válasza:
Snidling, petrezselyem, turbolya, bazsalikom, édeskömény, kapor... stb, persze a hozzáadott zöldségektől is függ, hogy mikor mit és mennyit.
3/3 anonim válasza:
A keleti kultúrákban nagyon sokféle fűszerrel dobják fel a rizst: kurkuma, curry, chili pehely, csillagánizs, koriander, római kömény, manapság már egyik sem számít olyan különlegesnek, egyszerűbb szupermarketben, teljesen baráti áron beszerezhetők.
Ha idegenkednél ezektől, a petrezselyem és a snidling örök klasszikus (írták is már, nem véletlenül), fehér bors (a sima borstól fekete pöttyös lesz, szerintem nem szép), és ugyan nem fűszer, de én sokszor belefőzök egy fej hagymát. Egészben teszem a lábasba, hogy könnyen ki tudjam szedni, viszont késsel megszurkálom, hogy jól kifőjenek belőle az ízek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!