Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hamuban sült pogácsához...

Hamuban sült pogácsához szódabikarbóna helyett, tehetek kálium-bikarbónát is ugye?

Figyelt kérdés
2017. máj. 21. 18:52
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarod megenni, akkor nyugodtan
2017. máj. 21. 19:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 A kérdező kommentje:

XD. Miért? Nem ehető?

[link]

Itt semmi bajt nem ír róla, még élelmiszerekben is felhasználják savanyúságot szabályzó anyagként. (E501ii)

2017. máj. 21. 19:35
 3/8 A kérdező kommentje:
"Élelmiszerek esetén nincs napi maximum beviteli mennyisége, ismert mellékhatása nincs."- Akkor be lehet vinni, ugye?
2017. máj. 21. 19:36
 4/8 A kérdező kommentje:

[link]

És ez? Hamuzsírt a magyar konyha és a kínai konyha mire használja fel pontosan?

2017. máj. 21. 19:37
 5/8 A kérdező kommentje:
"érfogatnövelőszerek (kálium-foszfátok, nátrium-karbonátok), Búzaliszt"- Ez egy sütőpor összetevő.
2017. máj. 21. 19:43
 6/8 A kérdező kommentje:
Vagy csak az íze nem lesz jó. Ugye? (Mivel egyszer sütöttem palacsintát sok szódabikarbónával és kicsit sós volt az íze.)
2017. máj. 21. 19:44
 7/8 A kérdező kommentje:
2017. máj. 21. 19:49
 8/8 anonim ***** válasza:
71%
Nálad valami baj van az emeleten...
2017. máj. 22. 11:22
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!