Hamuban sült pogácsához szódabikarbóna helyett, tehetek kálium-bikarbónát is ugye?
Figyelt kérdés
2017. máj. 21. 18:52
1/8 anonim válasza:
Ha nem akarod megenni, akkor nyugodtan
2/8 A kérdező kommentje:
XD. Miért? Nem ehető?
Itt semmi bajt nem ír róla, még élelmiszerekben is felhasználják savanyúságot szabályzó anyagként. (E501ii)
2017. máj. 21. 19:35
3/8 A kérdező kommentje:
"Élelmiszerek esetén nincs napi maximum beviteli mennyisége, ismert mellékhatása nincs."- Akkor be lehet vinni, ugye?
2017. máj. 21. 19:36
4/8 A kérdező kommentje:
És ez? Hamuzsírt a magyar konyha és a kínai konyha mire használja fel pontosan?
2017. máj. 21. 19:37
5/8 A kérdező kommentje:
"érfogatnövelőszerek (kálium-foszfátok, nátrium-karbonátok), Búzaliszt"- Ez egy sütőpor összetevő.
2017. máj. 21. 19:43
6/8 A kérdező kommentje:
Vagy csak az íze nem lesz jó. Ugye? (Mivel egyszer sütöttem palacsintát sok szódabikarbónával és kicsit sós volt az íze.)
2017. máj. 21. 19:44
8/8 anonim válasza:
Nálad valami baj van az emeleten...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!