Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Élesztő helyett almaecet+szóda...

Élesztő helyett almaecet+szódabikarbóna?

Figyelt kérdés
Ez jó lehet? Szafinak is van kenyér receptje és abba is kell almaecet\ citromlé, a liszt én meg van szódabikarbóna
2017. ápr. 26. 13:45
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Az élesztő nem helyettesíthető, de szódás kenyér készíthető. Keress rá szerintem az ír szódás kenyérre.

Tk. élesztő egyáltalán nem is kellene, csak azért kerül mégis egyes receptekre, hogy ne legyen teljesen a levegőben lévő baktériumokra bízva.

A kovász lisztből és vízből is készíthető.

2017. ápr. 26. 14:44
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!