Rátaláltam erre a hajmosási technikára, és szivesen kipróbálná, de félek, hogy utána almaecet szagú lesz a hajam. Van valaki aki próbálta már? Vélemény?
tobb dolog is van amit figyelembe kell venni
meg kell talalni a megfelelo aranyt a szodabikarbona (szb) es a viz kozott
ha tul sok a szb akkor nagyon szaraz/szalma lesz a hajad
ha tul keves a szb, akkor zsiros marad es kezdheted elolrol
egyszerre bekeverhetsz egy nagyobb adagot, vagy minden alkalommal kutyulsz, de ha olyan vagy mint en, aki a munkaja miatt minden reggel hajat mos (hetkozben) akkor erre nem lesz idod, de ha csak parnaponta mosod, akkor vagj bele nyugodtan
az almaecetes oblites nagyon jot tesz, nemcsak a hajad lesz tole szep fenyes, de ha van valami fejbor problemad (korpa, ekcema, akarmi) akkor azon is segiteni fog az almaecet
amikor a hajad megszaritottad utana mar SEMMI ecetszaga nem lesz
DE, ha nyar van es nagyon izzadsz, vagy elkap egy nyari zapor es a hajad vizes lesz, akkor majd ujra lehet erezni az ecetszagot (en ezt a kondiban vettem eszre...neztem korul, hogy honnan jon ez a veszett ecetszag mikor rajottem, hogy a sajat fejemrol;(
Probald ki es meglatod.
Nekem kell a sampon utani balzsam, es a szodabikarbonas mosas utan az ecet volt a "balzsamom", anelkul halal volt kifesulni a hajam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!