Egy kicsit hígabb pudingot összekeverek lisztel tojásfehérjével esrtleg egykis sütőpor bele? Lehet belőle egy piskótaszerű valami? Vagy van ötletrtek mitcsináljak egy folyós pudingal?
Igen ám csak ebbe vannak ilyen kekszdarabkák.
Szóval valami édességet akartam enni volt itthon csokis keksz meg puding és ilyen pohárkrém szerű valamit akartam ezért több tejet tettem bele hogy ne legyen olyan kemény puding de túl hígra sikerült így ilyen kekszes vanilia leves lett kókusz reszelékkel. De lehet leturmikszolom és a keksz besűríti valamennyire vagy besűrítem lisztel. Mert finom amúgy csak az állaga nem jó.
Mi lett belőle végülis?
Szerintem az alapötleted nem volt rossz: egy kis tojás, valami sűrítőanyag (liszt, kókuszreszelék, darált dió...) esetleg némi zsiradék (pl. vaj), amikor nagyjából tésztaállaga van, akkor beleönteni a tepsibe, és valami úgyis kisül belőle. :)
Túl rutinosnak képzeltem magam és csak szemre öntöttem a tejet. Okultam.
Kösszi a tippet mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!