Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Egy kicsit hígabb pudingot...

Egy kicsit hígabb pudingot összekeverek lisztel tojásfehérjével esrtleg egykis sütőpor bele? Lehet belőle egy piskótaszerű valami? Vagy van ötletrtek mitcsináljak egy folyós pudingal?

Figyelt kérdés

2017. máj. 7. 08:52
 1/10 anonim ***** válasza:
sodónak megfelel.
2017. máj. 7. 09:01
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Vagy forrald tovább.
2017. máj. 7. 09:24
 3/10 anonim ***** válasza:
Készíts hozzá aranygaluskát!
2017. máj. 7. 09:59
 4/10 A kérdező kommentje:

Igen ám csak ebbe vannak ilyen kekszdarabkák.

Szóval valami édességet akartam enni volt itthon csokis keksz meg puding és ilyen pohárkrém szerű valamit akartam ezért több tejet tettem bele hogy ne legyen olyan kemény puding de túl hígra sikerült így ilyen kekszes vanilia leves lett kókusz reszelékkel. De lehet leturmikszolom és a keksz besűríti valamennyire vagy besűrítem lisztel. Mert finom amúgy csak az állaga nem jó.

2017. máj. 7. 10:35
 5/10 anonim ***** válasza:
" besűrítem lisztel" (liszttel) Látod milyen okos vagy? Megtaláltad a legkézenfekvöbb jo megoldást.
2017. máj. 7. 11:49
 6/10 anonim ***** válasza:
Törj bele kekszet vagy tegyel bele ,rizst/tesztat,zabot. Aszaltgyümölcsöket,mazsolát.Csinalj belöle tejberizst vagy tejbekásat
2017. máj. 7. 11:51
 7/10 anonim ***** válasza:

Mi lett belőle végülis?

Szerintem az alapötleted nem volt rossz: egy kis tojás, valami sűrítőanyag (liszt, kókuszreszelék, darált dió...) esetleg némi zsiradék (pl. vaj), amikor nagyjából tésztaállaga van, akkor beleönteni a tepsibe, és valami úgyis kisül belőle. :)

2017. máj. 7. 23:35
 8/10 A kérdező kommentje:
Igen azt csináltam. Tettem bele lisztet sütöport felvert tojásfehérjét pluszba kég kakaóport és lett egy csokis piskótám. Kettévágtam megkentem eper lekvárral tetejére olvasztottam csokit azt lett egy jó sütim.
2017. máj. 8. 09:10
 9/10 anonim ***** válasza:
Legközelebb, ha "ilyen pohárkrém szerű valamit" akarsz csinálni, ne több tejet tegyél bele, hanem előírás szerint készítsd el. És ha kész van, a tűzről levéve 5 dkg vajat tegyél bele, és míg el nem olvad teljesen, folyamatosan kevergesd...
2017. máj. 8. 14:42
 10/10 A kérdező kommentje:

Túl rutinosnak képzeltem magam és csak szemre öntöttem a tejet. Okultam.

Kösszi a tippet mindenkinek.

2017. máj. 8. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!