Miért nem sül meg a pizza tésztám?
Figyelt kérdés
Párszor sütöttem már házi pizzát, nemtudom más is találkozott e ezzel a problémával, hogy a feltét meg a sajt sokkal hamarabb megsül és lepirul mint a tészta, és ha hagynám addig amíg a tészta is megbarnul picit, addigra megégne a sajt meg a feltét. Miért van ez?2017. máj. 3. 22:51
11/14 anonim válasza:
En vekony tesztas pizzat 10 perc alatt sutok meg maxon (kb 220-230 fokon).
Szerintem is sok a 20 perc, meg ha vastagabb a teszta is...lehet a tesztaval van a baj, nem a sutovel...
Amugy en is a Jamie pizza teszta receptet hasznalom...az tokeletesen bevalt.
12/14 anonim válasza:
Aki itt hőzöng a 10-20 percek miatt el nem tudom képzelni milyen sütővel süt,
Had kérdem már meg a sajtos rúd nálad mennyi idő alatt sül meg, 2 óra ? :D Mert nálam 10-12 perc alatt és nem papír vékonyak .
14/14 anonim válasza:
Nekem max 10 perc. Papírvékonyra kell nyújtani és a legmagasabb fokozaton sütni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!