Miért nem sül meg a pizza tésztám?
10-20 perc a lószart.
Pont az a baj, hogy a pizzát 4-500 fokon kellene sütni 2-4 percig, de ilyet a konyhában biztos nem fogsz tudni.
Hát ha egy átlag villany sütővel rendelkezel: állítsd légkeverésesre úgy jó lesz.
Sajnos hiába a pizza sütést nem a kis házi sütőre találták ki, hanem magas hőfokú kemencére.
De ha nekünk csak sütőnk van, valami utánzatot még rittyenthetünk. Alacsonyabb hőfok mellett 200 °C , nekem olyan 20 perc legalább, de van hogy több , pedig vékonyra nyújtom... nyers tésztát meg nem eszek- ezért tovább sütöm.
Nem lepontozni kell f#szok, hanem megtanulni főzni.
Tudom, az nehezebb...
A 20 perc sok.
Az én villanysütőm max 275 fokot tud, ennyin is szoktam, és a jó pizzát a lehető legmagasabb fokon kell sütni légkeveréssel, max 10 percig!
Mióta megtaláltam Jamie Oliver receptjét, azóta csak úgy készítem a szószt is a tésztán kívül. Kiváló lesz az eredmény! :)
#7 LoL.
Ezzel már csak az a baj, hogy amit Te pizzának nevezel, az minden csak nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!