Valamiért a liszt sokaknak mumus, egyesek a zsírtól félnek...
Nekem a glutén és a szénhidrát miatt nem előnyös, de nem tartom egészségtelennek, csak nekem nem jó s azért jobb ételt is el tudok képzelni.
A szénhidrát- és zsírdús ételek általában nem a legideálisabbak, bár engem ez sem zavar, ha nem én eszem (vagy én, de nagyon ritkán és elég finomat :)).
2017. febr. 23. 23:13
Hasznos számodra ez a válasz?
2/10 anonim válasza:
Én se tartom egészségtelennek,főleg ha olivaolajjal készül,sok paradicsommal, zöldségekkel, gombával. A magyaros kaják sokkal egészségtelenebbek.
2017. febr. 23. 23:18
Hasznos számodra ez a válasz?
3/10 anonim válasza:
Elkészítés módjától függ.. Pizzának hívhatjuk a mirelit lapra pakolt cukros ketchup+gépsonka+növényi zsírból készített sajtutánzat kombót, ami csupa élelmiszeripari hulladék, meg lehet friss élesztőből gyúrt, friss paradicsommal, bazsalikommal és olasz mozzarellával készített csoda is.
2017. febr. 23. 23:41
Hasznos számodra ez a válasz?
4/10 anonim válasza:
Az előttem lévő nagyon igazat írt, a mű kaják tényleg nem a legegészségesebbek. A másik ok, hogy nem tudnak mértéket tartani az emberek. Aztán, ha elhíznak, esetleg betegségük lesz, akkor elkezdenek szidni egy-egy hozzávalót. Régen a zsír volt a mumus, manapság a szénhidrátok. Elkezdik a diétát, ami rövid távon használ, eredményeket érnek el vele, de hosszú távon többet árt, mint egy normális, kiegyensúlyozott étrend - akár pizzával.
2017. febr. 24. 03:19
Hasznos számodra ez a válasz?
5/10 anonim válasza:
Nem egészségtelen, finom, és jó! Semmivel se rosszabb egy szendvicsnél! Egyed nyugodtan, ha megkívántad! A sok hülyét meg tojd le, aki divatból mindenre fröcsög!
2017. febr. 24. 03:27
Hasznos számodra ez a válasz?
6/10 anonim válasza:
Attól függ melyik pizza. A gyorséttermi sz@rok valóban nem egészségesek, de egy házi pizza lehet más. Mi saját bio zöldségeket teszünk rá, még a szószhoz használt paradicsom, bazsalikom, hagyma is saját. Márpedig mi nem vegyszerezünk. Néha teszünk rá házi sonkát is. Ezt is sokan szídják, pedig a legtöbb bolti felvágott egészségtelenebb, teli van adalékanyagokkal.
2017. febr. 24. 05:41
Hasznos számodra ez a válasz?
7/10 anonim válasza:
Gondolom mert nem magyar és már rossz is.
A mirelit vackok tényleg rossz, de egy minőségi éttermi vagy házi pizza nagyon jó.
Én sosem rakok sonkát, vagy húst a pizzára. Csak szósz sajt és oliva olaj, esetleg ananász.
De ha a szüleimnek is csinálok akkor házi szalámi, szalonna, hagyma amit ráteszek.
Nyáron csinálunk paradicsomlét, akkor szoktam elrakni ketchupot, pizzaszószt.
2017. febr. 24. 06:38
Hasznos számodra ez a válasz?
8/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem egészségtelen egy jó minőségű pizza. A hangsúly a jó minőségen van. Érdemes teljeskiőrlésű lisztből kérni/készíteni.
2017. febr. 24. 08:17
Hasznos számodra ez a válasz?
9/10 anonim válasza:
Szerintem nem egészségtelen. Csak az nem jó, ha valaki mindig ezt eszi. Kell a változatosság.
Meg van olyan ismerősöm, aki eszik fagyasztott pizzát. Brrr, az számomra ehetetlen.
2017. febr. 24. 09:10
Hasznos számodra ez a válasz?
10/10 anonim válasza:
Az a pizza egészségtelen, ami sima finomlisztből készül, ipari mennyiségű műsajttal, ócska feltétekkel stb.
Egy pizza, amit annak is lehet nevezni, az dupla nullás durumlisztből készül, melynek más a testre gyakorolt hatása, a szósz rajta friss fűszeres kevés paradicsom, illetve nagyon kevés, de nagyon egészséges, jó minőségű feltét van a tetején. Így a mediterrán étrend szerves része, mely az egyetlen olyan étkezési mód, ami bizonyítottan hosszabbítja az életet, és a szellemi világörökség részét is képezi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!