Cikinek tartják a nők, ha egy férfi szeret és talán tud is főzni-sütni?
emberfüggő
van aki imádja az ilyet
mivel sok nő nem szeret főzni
nő kollégáim azokról áradoznak, akik tudnak és szeretnek főzni...
szerintem ez nagyon jó :D
miért lenne ciki?
az én apám a pörköltön kívűl semmit nem tud csinálni a konyhában..
egyáltalán ne gondold azt hoyg ciki, ez egy nagyon pozitív imponáló dolog ha a férfi házias. Biztos vagyok benne h. náluk a férfi be se teszi a konyhába a lábát.
Egyébként nem értem miért kell gúnyolódni ezen.Én biztos el lennék ragadtatva ha egy férfi ismerősöm ilyen ügyes lenne.
23/l
Én azért kíváncsi vagyok, hogy a mosolygósak közül, ki az, aki ezt utánad tudná csinálni. Melyik csaj tud főzni, háztartást vezetni, gondoskodni valakiről a gúnyoskák közül. Inkább az a ciki ha egy nő erre nem képes. Ez nagyobb szégyen.
Ha olyan tökösnek képzelik egyesek magukat, hogy nem kell férfi a fűnyíráshoz, villanykörte cseréhez akkor nézzék el, hogy egy pasi is tud főzni pláne ha egyedülálló. A főzés meg régóta nem tartozik a legnőiesebb munkák közé, amióta világ a világ mindig voltak férfi szakácsok és a sztárszakácsok közt is inkább férfiakat látni.
Én azért diplomatikusan megkérdeztem volna, hogy nektek ez menne? Mert ugye nők vagytok...
Egyébként sajnos javarészt igazad van. A rendes embereknek nincs becsületük sok nőnek tényleg a kigyúrt tahónál és a pénznél kezdődik a férfiasság.
Az ilyen spinéket ki kell iktatni a baráti körből egy igazi barát díjazta volna az erőfeszítésedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!