Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Cikinek tartják a nők, ha egy...

Cikinek tartják a nők, ha egy férfi szeret és talán tud is főzni-sütni?

Figyelt kérdés
A szilveszteri összejövetelünkön nagyon rosszul esett, hogy a társaságunkban lévő lányok megmosolyogták, hogy én vittem saját készítésű kocsonyát és töltött dagadót. Többen láthatóan nehezen hitték el, hogy tényleg én készítettem ezeket. Amikor pedig elmondtam, hogy én nagyon szeretek főzni, meg karácsonyra bejglit is sütöttem némi gúnyos megvetést éreztem. Pedig nem vagyok már tinédszer 31 éves vagyok.
2013. jan. 1. 12:44
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
11%
Ugyan az eszetekbe jut-e, hogy egy férfi miért foghat fakanalat ? Próbáljátok csak sorrendbe rakni azok után,hogy magatokba néztetek!
2013. jan. 1. 15:17
 22/29 anonim ***** válasza:
87%
Férfi miért is fogjon fakanalat? Mert az asszony az legyen házi rabszolga? Pár évig ezt belehet vállalni, de aztán már nem. Legalább egy pörkölt, bundás kenyér, és tea, kávét tudja már elkészíteni. Már ezt is jó!
2013. jan. 1. 15:26
 23/29 anonim ***** válasza:
55%

Miért is fogott a férj fakanalat ? Neeeeeeeem a verésre gondolok , hanem szerintetek miért!?

Segítek : éhes volt,1. mert mikor összekerültetek talán még a zsíroskenyeret sem tudta megkenni 2. Éhes volt és mivel a zs.kenyér megkenésére sem voltál képes Ő nem akart éhen halni. 3. Talán el sem tudnád képzelni, de azért mert látta,hogy a gyerek/ek mellett dolgozott eleget és besegítel függetlenül attól, hogy Te is dolgoztál./tehát érdek nélkül tette/ És nem utolsósorban szeret és a szeretet jeléül besegít a háztartásba a főzéssel. Most hirtelenjébe ami motiválhatja a ffi.embert. De ! -tört volna el a kezem mikor a fakanalat megfogtam és megmutattam, hogy nekem az sem osztályidegen.

2013. jan. 1. 16:00
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

Úr Isten, kikkel voltál te?

Én nem hogy megmosolyogtatónak tartanám, nekem még imponál is. Nem zavar, ha egy pasi nem tud sütni-főzni, viszont ha tud, hm... :) Nekem ez azt mutatja, hogy talpraesett, nincs elveszve, ha nincs ott egy nő, aki fogja a kezét, plusz valamennyire igényes arra, hogy mit eszik, mert nem elégszik meg a műanyag kajákkal (nem azt mondom, időnként belefér az is, de hogy csak azon éljen valaki, brr). Mondjuk attól agybajt kapok, ha valaki egy teát sem képes elkészíteni, vagy megfőzni egy tojást (láttam már ilyet), ennyire azért ne legyen már életképtelen.

Szóval szerintem nem hogy szégyenkezned kéne, hanem büszke lehetsz magadra, a környezetednek meg értékelnie kellene, hogy feltalálod magadat a konyhában.

A gúnyos megvetés őket minősíti.

2013. jan. 1. 17:05
 25/29 anonim ***** válasza:
Rossz társaság, rossz szokások, rossz szívatások. Viszont akinek való a társaság, az a rossz...-on nagyon jókat nevet.
2013. jan. 1. 17:08
 26/29 anonim válasza:
100%
Nálunk a családban minden férfi tud főzni, a huszonéves fiaim is. A kisebbik pl rendszeresen főz a barátainak, tegnap is remekelt a menüvel. Nagy tiszteletnek örvend ezzel a tudásával a lányok körében is. Az viszont nagyon nem mindegy, hogy egy férfias, talpraesett, karakán férfi ragad fakanalat és mellékesen istenien főz, vagy egy férfiatlan próbál "női szerepet" felvenni és azzal kompenzálni a gyengeségét. Az előbbit istenítik a nők, az utóbbit nem annyira díjazzák.
2013. jan. 1. 19:06
 27/29 anonim ***** válasza:
25/26 Bár lehet, hogy igazad van, de Te nagyon "uncsi" lehetsz vagy szociálisan teljesen érzéketlen. Neked ugyan többek között mi lehet a téma - talán körömépítés ?
2013. jan. 2. 04:45
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
Ciki??? Dehogy! Ilyen az álomférfi, számomra legalábbis, mert imádok enni, de utálok főzni.
2017. febr. 24. 08:19
 29/29 anonim ***** válasza:

"Sajnos szomorúan tapasztaltam, hogy a nők 99'9 %-ának az a valamire való férfi, aki nem vesz a kezébe se fakanalat, se seprűt, se vasalót, hanem ha hazamegy szétdobálja a húgyos szaros gatyáját és várja, hogy kiszolgálják."

LOL. Bocsáss meg, de elég alja körökben mozoghatsz.

2017. febr. 24. 10:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!