Cikinek tartják a nők, ha egy férfi szeret és talán tud is főzni-sütni?
Persze, hogy megmosolyognak, meg előadják magukat. Szerinted mikor fogja bevallani, hogy "a krva életbe, de örülnék, ha néha elém is tenne valamit a faszim, ami bonyolultabb egy elcseszett pirítósnál... Bár az enyém még azt se tesz... Töltött dagadó...? Jó ég, még én sem tudnám megcsinálni." Kb. ezt gondolhatták.
Az én párom szívesen főz, bármilyen házimunkát megcsinál, tegnap is szóltam neki, hogy amíg mást csinálok pucolja meg a krumplit, meg vágja fel a hagymát, egy szava sem volt. De sokszor mire felkelek el van mosogatva, csinált kaját.
Egyébként ez a "keressél legalább 500 ezret" már bocs, dobtak és azért vagy ilyen keserű vagy mi? Most ennyi erővel mi nők is elkezdhetnénk, hogy nektek meg csak az számít, hogy fullos bulák legyünk, hadd nézzen az összes haver, hogy milyen luvnyát szedtetek fel, meg mindig széttegyük a lábunkat, mikor eszetekbe jut. Akkor nem leszel te is felháborodva, hogy hát nem is is. Na, kb. ennyire igaz az is, hogy minden nőnek csak az számít, hogy mennyit keresel.
Azért ne legyél már álszent, teljesen természetes, hogy a több pénz jobb, mint a kevesebb, de önmagában így is úgy is keveset ér. Az a típus, akinek meg csak az ér valamit, úgyse a te célcsoportod, nem? Akkor minek idegesíted magad rajta?
Hozzánk bátran jöhetsz, örömmel fogadlak :)!
Nekem a legnagyobb öröm, amikor 2-3 havonta egyszer a férjem nekilát mákos gubát készíteni, és én ki vagyok seprűzve a konyhából. (Undorodom az ázott dolgoktól, ezért készíti ő.)Ugyanezen okból a fasírt is az ő dolga, és szívesen csinálja, ügyes is.
Semmi cikit nem találok ebben. Ezek a lányok később valószínűleg rá fognak döbbenni, hogy milyen jó lenne néha, ha valaki átvenné tőlük a napi főzés egy részét.
Az én férjem szeret és tud is főzni.Mért venném el tőle,van elég más dolgom.Ezért Ő nem takarít.
A fiaim megtanulták,hogy apa főz,ezért ők is.
A menyeim nagyon örülnek neki.
Szerintem csak irígykedtek,és az suhant át a fejükön,hogy nekik is pasi kéne
Mondat javítása:
Szerintem csak irígykedtek,és az suhant át a fejükön,hogy nekik is ilyen pasi kéne
Gratulálok neked! Ügyes vagy.
Ennek ellenére lehet, hogy én is megmosolyogtalak volna, de ebben benne lett volna az is, hogy végre valaki, aki értelmes, és megbecsüli a női munkát. Inkább jóleső mosoly lenne. Tőlem egy köszönömöt megérdemeltél volna, hiszen ez egy jó gesztus volt. Lehet, hogy a kocsonyára néztek olyan furán!
Aki gúnyosan néz rád, megvetéssel, lehet hogy ők sem tudnak sütni főzni. Nehogy már többet tudjál náluk, inkább idd le magad,mert ők is ezt csinálják. Így vannak vele.
Egy lány.
"Sajnos szomorúan tapasztaltam, hogy a nők 99'9 %-ának az a valamire való férfi, aki nem vesz a kezébe se fakanalat, se seprűt, se vasalót, hanem ha hazamegy szétdobálja a húgyos szaros gatyáját és várja, hogy kiszolgálják. Ellenben legalább 500 000 Ft-ot keres nettóban és menő kocsija van."
Ez pontos leírása a futó kalandnak. Vagy ha mégis komoly kapcsolat lesz az ilyenből, 100% hogy szétmennek pár év múlva.
Aki már komolyabban gondolja, esetleg egy életen át-ig. Az pont az ellenkezőjét gondolja.
Egy lánynak.
Azért én is berúgtam tegnap, mint minden normális férfi. Annyira részeg voltam, hogy az utcán is hasraestem hazafelé. Akkor meg ezen nevetettek azok a lányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!