Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Honnan jön az a mondás, hogy...

Honnan jön az a mondás, hogy "A férfi szívéhez a hasán át vezet az út. "?

Figyelt kérdés

Honnan jön, és a mai világba mennyire igaz?

Én fiú vagyok, de rám ez egyáltalán nem igaz.

Honnan ered ez a mondás? Ismertek olyat akire igaz lehet, vagy ez csak egy falusi "legenda" szerűség?

2012. máj. 16. 17:05
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
hát és csak olyan pasikat ismerek akikre ez az állítás abszolút igaz... :D
2012. máj. 16. 17:09
 2/7 anonim ***** válasza:
85%
azt nem tudom, hogy honnan jön, de van benne valami, mert az előző barátnőm egy konyhai analfabéta volt, egy egyszerű rántott húst nem tudott elkészíteni, jól megvoltunk de például sohasem lepett meg egy vacsorával vagy sütivel. A mostani barátnőm egy igazi konyhai királynő, csodásan főz, jókat süt, meg is szokott velük lepni, jobb köztünk az összhang. Nem azt mondom, hogy mesterműveket kell minden csajnak főzni, de alap dolgokat igen is illene tudnia egy nőnek a konyhában.
2012. máj. 16. 17:13
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Mit értesz falusi "legenda" alatt?
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván egy pasit nem lehet CSAK a hasán keresztül megfogni. Szóval ha van egy nő, aki hihetetlenül jól főz, de semmi egyéb szempontból nem tetszik a pasinak, abból nyilván nem lesz kapcsolat.

Viszont ha a többi dolog klappol, az egy nagyon nagy előny, ha jó vki a konyhában is. Egyébként én sem nagyon ismerek olyan pasit, aki ne szeretne finomakat enni. A párom pl. kifejezetten értékeli, ha vmi finom kerül az asztalra :D

5/7 anonim ***** válasza:
76%

Az én párom is imádja a főztöm és sztem egy komoly kapcsolatnál azért már az is számít h a nő mennyire tud főzni. Te meikkel élnéd le az életed:

a: Egy pudingot nem tud megfőzni

b: Konyhatündér

És nem mellesleg én még nem láttam olyan pasit akit egy finom süteménnyel ne lehetett volna levenni a lábáról. :D

2012. máj. 16. 17:24
 6/7 anonim ***** válasza:
76%
ez egy tévhit... :D egy olyan 20 cm tévednek lefelé :)
2012. máj. 16. 21:51
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igaz. Ha valami olyan dolgot akarok elérni a férjemnél, amit tudom, hogy nem nagyon akar, akkor a kedven ételével mindig elérem. Jól tele tömi a hasát, utána hízelgek, és bármit elérek. De tényleg. Szokta is mondani, hogy mit akarok már megint kérni, ha valami nagyon finomat főzök, amit ő imád. Jó magyaros ételeket szereti, és a süteményt, kalácsot, gombócot.
2012. máj. 17. 00:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!