Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tökéletes pizza?

Tökéletes pizza?

Figyelt kérdés

Ez lesz az első, hogy én csinálok magamnak pizzát. De nem tudom, hogy kéne neki állnom.

A szósz az gondolom fűszeres passzírozott paradicsom.

A tésztát nem tudom még, hogy milyen legyen, de sajt lesz a szélében.

Ezenkívül minden megvan.

Az lenne a kérdésem, hogy egy finom pizzán lehet egyszerre vöröshagyma, gomba, kukorica és chili? Vagy ez már sok? Esetleg a vöröshagyma nem illik a gomba vagy a kukorica ízéhez?



2017. márc. 26. 10:05
 1/6 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem a hagyma mindenhez megy, már aki szereti. A szószt én úgy szoktam hogy vegyek egy kis paradicsom konzervet, belereszelek két gerezd fokhagymát, kb 1 teàskanàl ketchup, orégànó, só(1mk) egy kis olaj. Ezeket összemelegítem egy kicsit mikroban, egy perc kb. Ez elég egy gáztepsi méretű pizzàhoz. Lehet nem ez az igazi recept de finom.
2017. márc. 26. 10:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
90%

én imádok pizzát késziteni :)

igazából nem vagyok válogatós, igy rengeteg mindennel megrakom :)

pl: tejföl -ez megy alapnak. rá oregánó. ezt követően házi paradicsom megy rá, és hagyma karikák. sonkát szoktam általában, de van, hogy ilyen húsos dolgot nem is teszek rá. aztán..olajbogyó, gomba, (néha kukorica) és sok sok sajt :)

Én imádom a csipőset, igy az is kerül rá. Volt, hogy sima tv paprikát vágtam karikákra és azzal is nagyon nagyon fincsi volt.

2017. márc. 26. 10:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igazából elírtam, vöröshagyma helyett lila hagymát tennék rá. És a chili pedig pepperoni lenne.
2017. márc. 26. 10:58
 4/6 anonim ***** válasza:
60%
Tökéletes pizza otthon nem nagyon készíthető. Kell hozzá egy nagyon magas hőmérsékletű kemence, meg olyan minőségű liszt, amit Magyarországon nem nagyon lehet kapni. Amúgy célszerű minél egyszerűbb feltéteket használni, ha jók az alapanyagok, akkor bőven elég a mozzarella plusz paradicsomos alap kombó, esetleg pármai sonka. Aztán kész, meg kell sütni.
2017. márc. 26. 13:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
25%

A legfontosabb, hogy durumlisztből készüljön.


A második a hőmérséklet: kemence vagy kemenceképes sütő.


A harmadik, hogy kiváló legyen szósz, és csak azon a pizzán legyen, amire való.


A negyedik, hogy ne kerüljön rá vöröshagyma, mert túl erős az íze: főzőhagyma, salotta, valami zsengébb.


Kukoricát, pláne kukoricakonzervet soha, az nem pizza.


Gomba? Maximum valami erdei, nem ízetlen csiperke, pláne nem konzerv.


Az igazi pizzán maximum 3, összeillő íz van, ha valóban pizzát szeretnél készíteni. Ha pizzaszerűséget, akkor rakhatsz rá bármit.

2017. márc. 27. 14:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
Utolsó..baromságokat irsz.
2017. márc. 27. 14:41
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!