Tökéletes pizza?
Ez lesz az első, hogy én csinálok magamnak pizzát. De nem tudom, hogy kéne neki állnom.
A szósz az gondolom fűszeres passzírozott paradicsom.
A tésztát nem tudom még, hogy milyen legyen, de sajt lesz a szélében.
Ezenkívül minden megvan.
Az lenne a kérdésem, hogy egy finom pizzán lehet egyszerre vöröshagyma, gomba, kukorica és chili? Vagy ez már sok? Esetleg a vöröshagyma nem illik a gomba vagy a kukorica ízéhez?
én imádok pizzát késziteni :)
igazából nem vagyok válogatós, igy rengeteg mindennel megrakom :)
pl: tejföl -ez megy alapnak. rá oregánó. ezt követően házi paradicsom megy rá, és hagyma karikák. sonkát szoktam általában, de van, hogy ilyen húsos dolgot nem is teszek rá. aztán..olajbogyó, gomba, (néha kukorica) és sok sok sajt :)
Én imádom a csipőset, igy az is kerül rá. Volt, hogy sima tv paprikát vágtam karikákra és azzal is nagyon nagyon fincsi volt.
A legfontosabb, hogy durumlisztből készüljön.
A második a hőmérséklet: kemence vagy kemenceképes sütő.
A harmadik, hogy kiváló legyen szósz, és csak azon a pizzán legyen, amire való.
A negyedik, hogy ne kerüljön rá vöröshagyma, mert túl erős az íze: főzőhagyma, salotta, valami zsengébb.
Kukoricát, pláne kukoricakonzervet soha, az nem pizza.
Gomba? Maximum valami erdei, nem ízetlen csiperke, pláne nem konzerv.
Az igazi pizzán maximum 3, összeillő íz van, ha valóban pizzát szeretnél készíteni. Ha pizzaszerűséget, akkor rakhatsz rá bármit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!