Milyen a tökéletes pizza? Amikor sok sajt van rajta vagy amikor kevesebb?
Figyelt kérdés
2013. szept. 14. 15:07
2/7 anonim válasza:
Amikor sok sajt van rajta. Minél több, annál jobb.
3/7 anonim válasza:
Pizzériából soha nem rendelek sajtos pizzát. Utálom azt a műanyag trappistát, amit rátesznek. Ha magam sütöm, akkor általában sok mozzarella, camembert, vagy más jó minőségű sajt kerül rá. Szeretem az olasz és a francia sajtokat is. A "Tesco gazdaságos" sajt nem az én világom.
4/7 anonim válasza:
Az arany kozeput a tokeletes. Nekem ez vekony ropogos teszta, paradicsomos fuszeres alap, es mozzarella boven.:)
5/7 gyuurmaa válasza:
Az eredeti pizza Olasz maradéktésztaalapanyagból készül
sokszor csak paradicsomszósz van rajta esetleg egy kis sajt
a szegények eledele.Aki kijut Olaszba eldugott kis falvakban
kaphat ilyet fillérekért,hangsújozom nem túristák által
sokat látogatott helyen.Jellemzője hogy ehetetlen,a kutyám
sírt hogy ne keljen megennie.A jó pizza szerintem házi,élesztős és mindenki úgy rak rá feltétet amit szeret,
ízlése szerint.
6/7 anonim válasza:
A főnököm szerint a legtökéletesebb az, amelyiken a kevés sajt van.
Egy pizzás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!