Akik étrendet váltottak, éreztek valamit?
Figyelt kérdés
Nekem megvan egyfajta egészség étrendem, mostanában viszont eltértem tőle, mert a mostani lakásomban nincs konyhám. Nagy változást nem veszek észre.2017. ápr. 26. 22:09
2/6 anonim válasza:
Én ha rosszul táplálkozom, nagyon fáradt vagyok, kicsit sem energikus, és az emésztésem sem az igazi (székrekedés).
4/6 anonim válasza:
Fényévekkel több energiám van.
Ezt ott vettem észre először,hogy munkába menet-jövet (kb 15 perces séta) úgy visz a lában előre,hogy szinte futok és ez rettentő jó érzés.
Míg azelőtt rendesen megterhelő volt és a hátam közepére kívántam (főleg a haza vezető utat) pedig nem volt nagy súlyfeleslegem,gyerekkorom óta sportoltam mindig valamit és fiatal vagyok.
6/6 anonim válasza:
Igen, sokkal jobb lett a közérzetem, a teherbírásom.
Már két hét után éreztem, hogy sokkal könnyeben mozgok, nem fáradok el olyan hamar.
(minimális csirkemell, rengeteg zöldség-gyümölcs, kevés tk. pékáru, sovány tejtermék.)
De ezt "egy életen át kell játszani... "illetve kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!