Akik rendszeresen és jól főznek, mennyi idotoket veszi el? Hogy tanultatok meg jól főzni?
Figyelt kérdés
20eves vagyok, most fogunk összeköltözni a barátommal és az ő anyukája profi szakácsnő.. Felek hogy konfriktusok lesznek ebből, mert én nem vagyok egy konyha tündér.. Vagyis próbálkozom de anyukám sosem főzött, mindig étterembe jártunk.. Szeretnék megtanulni jól főzni de kezdőként úgy tűnik hogy elkészíteni három fogást egy egész nap.. Sokan pedig két három óra alatt készen vannak.. Az sem segít hogy a párom azokat az ételeket leszólja amiket jól meg tudok csinálni pl bolognai.. Hogyan tanulhatnek meg gyorsan és jól főzni?2017. ápr. 9. 09:10
11/12 anonim válasza:
Ja, és ha az én párom szólná le a főztöm, elg hamar megtanulna Ő főzni!
12/12 anonim válasza:
Kisfiúként anyám szoknyája mellett tanultam meg főzni.
A főzés időtartama teljesen attól függ, hogy mit főzöl. Egy paradicsomleves néhány perc alatt készen van. De egy húslevest 2 óra alatt nem lehet összedobni. Vagy 100 palacsintát sem lehet néhány perc alatt kisütni. De még a pizza is olyan, hogy a tészta kelése miatti holtidőket más értelmes tevékenységekkel kell kitölteni.
A főzésben nem maga a főzési tevékenység a művészet.
Hanem az, hogy olymódon készítsd elő a hozzávalókat, és a különböző fogásokat olyan időpontban indítsd hogy a különböző fogások a kellő időben legyenek készen. És például a főzelék ne kihűlve és bebőrözve álljon a tűzhelyen, mire a hús elkészül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!