Mit főztök holnap? Kinél mi lesz a főétel?
tegnap egész nap egyedül voltam, magamnak elég volt a húsleves, suli után kivettem az egész csirkét a fagyról, mikor párom hazaért, odatettem sülni de én olyan fáradt voltam, bealudtam ő is csak a combját ette így mára is az volt az ebéd
holnap sztem rakott krumplit csinálik, mert vn itthon tojás, krumpli, tejföl
:))
- lencseleves van
- nekem maradék sertéspöri tésztával, a páromnak sütöttem mustáros-fokhagymás husit rizzsel
Holnap thai ebéd, pénteken neki rántott hús, nekem a maradék daráltból rakott kel.
Szombaton kolbász mustárral (aztán sörfeszt), vasárnap semmi. Hétfőn hagymaleves (keddre is marad elvileg), kedden kirándulunk megint, úgyhogy étterem és szerdán vszeg valami sajtos (raclette, fondue...).
Köszi. Irigyellek benneteket, hogy pár nappal előree tudjátok mit főztök. Én mostanában mindig bajban vagyok ezzel, család egyik felének ez nem kell, a másiknak az...
Ma végül édes-savanyú mártás lett, pirított tésztával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!