Mit főztök holnap? Kinél mi lesz a főétel?
Én a töltött káposztát kívántam meg most.. Olcsó is,és finom is.
Valamint jönnek a jó idők, szóval lesz majd lecsó, rántott patiszon,cukkini,stb.
Hétvégére rántott sajtot, rántott húst tervezek,valami salátával,és steak krumplival..
Mit akarsz azzal mondani, hogy "föétel"? Hétköznap egy valami van és ennyi - elöétel, föétel, desszert csak vasárnap van.
Holnap egyébként pirított zöldséges tészta lesz
Tegnap csirkepörkölt nokedlivel
Ma rakott krumpli
Holnap paradicsomos káposzta + fasírozott
Tervezek még a hétre krumplis tésztát
Pulykasült petrezselymes bulgurral
5-ös vagyok!
Még tervezem, hogy húsvét előtt veszek egy sütőtököt, felszelem és kirántom, valahol a jövő hét első napjaiban. Ill. kocsonyát is fogok főzni.
Nálunk rántott karfiol meg brokkoli lesz és majonézes krumplisaláta.
Leves lehet, hogy nem lesz, de a héten mindenképpen szeretnék egy finom fokhagyma krémlevest, nagyon szeretem, de a párom nem annyira, szóval majd akkor csinálom, ha őneki van maradék másik levesből :)
Holnap frankfurti leves lesz, utána palacsinta.
Utána gombástokány zöldséges rizzsel, pénteken
brokkolikrémleves, máglyrakás.
Szombattól külföldi vendégeim lesznek, akik kifejezetten magyaros ételeket szeretnének enni, úgyhogy, a gulyástól a tölttöttkáposztán, stefániavagdalton át a harcsapörköltig(túróscsuszával)sokfélét kell főznöm, csak győzzem energiával :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!