Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan süssem meg a tarját...

Minniemaus kérdése:

Hogyan süssem meg a tarját úgy légkeverésrs sütőben, hogy ne keményedjen meg? A többi lent.

Figyelt kérdés
Tarját szeretnék sütni sütőben , vettem hozzá illő fűszerkeveréket. Amikor utoljára sütöttem eléggé megkeményedett , ezért kérdem. Alacsony lángon süssem tovább , vagy serpenyőben süssem elő? Ti hogyan szoktátok ? Petrezselymes burgonya lesz mellé. Köszönöm előre is a válaszokat.
2017. ápr. 3. 19:41
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld meg sütőzacskóban!

Vagy egy tepsiben, picit vizet alá, alufóliával lefedve amíg meg nem puhul, és a végén egy picit fólia nélkül megpirítva a külsejét.

Az is segít, ha előző este páclébe rakva a hűtőbe teszed.

2017. ápr. 3. 20:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
82%

Én pár órával előtte bepácolom mustáros-fokhagymás olajos cuccba, és ennyi.

A tepsi aljára pici olaj - pont annyi, amennyiben pácolódott, elég, hozzá fél-egy deci víz, és előbb alufólia alatt sütöm 150 fokon, míg meg nem puhul, aztán 200-250-en grillen, hogy kis színe legyen.

Soha nem szárad ki, bár én ehhez alapból a picit zsírosabb húst veszem.

2017. ápr. 4. 09:11
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!