Minniemaus kérdése:
Hogyan süssem meg a tarját úgy légkeverésrs sütőben, hogy ne keményedjen meg? A többi lent.
Figyelt kérdés
Tarját szeretnék sütni sütőben , vettem hozzá illő fűszerkeveréket. Amikor utoljára sütöttem eléggé megkeményedett , ezért kérdem. Alacsony lángon süssem tovább , vagy serpenyőben süssem elő? Ti hogyan szoktátok ? Petrezselymes burgonya lesz mellé. Köszönöm előre is a válaszokat.2017. ápr. 3. 19:41
1/2 anonim válasza:
Próbáld meg sütőzacskóban!
Vagy egy tepsiben, picit vizet alá, alufóliával lefedve amíg meg nem puhul, és a végén egy picit fólia nélkül megpirítva a külsejét.
Az is segít, ha előző este páclébe rakva a hűtőbe teszed.
2/2 anonim válasza:
Én pár órával előtte bepácolom mustáros-fokhagymás olajos cuccba, és ennyi.
A tepsi aljára pici olaj - pont annyi, amennyiben pácolódott, elég, hozzá fél-egy deci víz, és előbb alufólia alatt sütöm 150 fokon, míg meg nem puhul, aztán 200-250-en grillen, hogy kis színe legyen.
Soha nem szárad ki, bár én ehhez alapból a picit zsírosabb húst veszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!