Hogyan készítsem el?
Lehetséges, hogy megkapom a 'te szerencsétlen, még ennyit sem tudsz?' "válaszokat".
Holnap 16 óráig gyakorlatom van, szeretnék meleg ételt magammal vinni, anyukám nincsen itthon és nem vagyok konyhatündér. Tejszínes, borsós rízst szeretnék magammal vinni. Ugyanúgy kell elkészíteni, mint a tejszínes tésztát?
Mármint rízs kifő, tejszín meleg, utána összefőzni? (Meg persze a borsó)
Márhogy a rizs, mert hogy "rízs" a magyarban nincsen.
Amúgy nem.
Fokhagymát, pórét vagy újhagymát dinsztelsz vajon rádobod a friss zöldfűszereket, 1-2 ek. lisztet teszel hozzá, 2-3 deci tejjel lazább bechamelt készítesz, majd ebbe megy a borsó. Ha nem mirelit, hanem nyers borsót használsz akkor előbb is beleteheted, mert tovább fő, sózod, borsozod ízlés szerint. Ha kész, beleforgatod a rizst.
Ha egyszerűen meleg tejszínes borsót öntesz a rizsre, az valami ehetetlenül sz*r lesz.
És a tejszínes borsós rizs mióta "táplálék"?
Borzasztóan hangzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!