Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan készítsem el?

Hogyan készítsem el?

Figyelt kérdés

Lehetséges, hogy megkapom a 'te szerencsétlen, még ennyit sem tudsz?' "válaszokat".

Holnap 16 óráig gyakorlatom van, szeretnék meleg ételt magammal vinni, anyukám nincsen itthon és nem vagyok konyhatündér. Tejszínes, borsós rízst szeretnék magammal vinni. Ugyanúgy kell elkészíteni, mint a tejszínes tésztát?

Mármint rízs kifő, tejszín meleg, utána összefőzni? (Meg persze a borsó)


2017. márc. 22. 19:30
 1/3 anonim ***** válasza:
13%

Márhogy a rizs, mert hogy "rízs" a magyarban nincsen.


Amúgy nem.

Fokhagymát, pórét vagy újhagymát dinsztelsz vajon rádobod a friss zöldfűszereket, 1-2 ek. lisztet teszel hozzá, 2-3 deci tejjel lazább bechamelt készítesz, majd ebbe megy a borsó. Ha nem mirelit, hanem nyers borsót használsz akkor előbb is beleteheted, mert tovább fő, sózod, borsozod ízlés szerint. Ha kész, beleforgatod a rizst.


Ha egyszerűen meleg tejszínes borsót öntesz a rizsre, az valami ehetetlenül sz*r lesz.

2017. márc. 22. 19:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
Ahogy az első írta. Amit te írtál kérdező az valami undorító. És minek kérsz tanácsot ha ahelyett hogy megfogadnád csak kötözködsz?
2017. márc. 23. 07:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
0%

És a tejszínes borsós rizs mióta "táplálék"?

Borzasztóan hangzik.

2017. márc. 23. 08:13
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!