Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ki hogyan készíti a chillis...

Ki hogyan készíti a chillis babot? Milyen húsból? Darált kockázott vagy esetleg mindkettő?

Figyelt kérdés

Mit szoktatok hozzá enni?

Köszönöm.

Vita est volt belőle tegnap egy baráti társaságban.


2017. márc. 16. 09:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
90%
Ezt semmi értelme porból csinálni.
2017. márc. 16. 12:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/18 anonim ***** válasza:
47%
Hús sosincs benne s rizzsel szokta enni a párom, hacsak nem süt épp kenyeret. Én sehogy, magában vagy tojáslepénnyel eszem, ebben a sorrendben.
2017. márc. 16. 19:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/18 anonim ***** válasza:
52%
#5: Igen, a főzeléket is sokan eszik rizzsel. Pl. sárgaborsófőzelék rizzsel. Nekem is fura, de én meg nyers zöldséggel eszem a lecsót.
2017. márc. 16. 19:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/18 anonim ***** válasza:
22%

" de én kenyér nélkül semmit nem tudok megenni, a tésztákon kívül. "


Hm, jó gusztustalan szokás.

2017. márc. 16. 22:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/18 anonim ***** válasza:

Én is és anyukám is darált sertés húsból csináljuk. Összevágjuk kicsire a hagymát,rádobjuk a húst,mikor kifehéredik,akkor felöntöm vízzel,beleöntjük az alapport vagy a fűszereket,azután a piros babkonzervet. Előtte én leszoktam önteni róla a levet és kicsit át is öblítem. Mikor már majdnem megfőtt ,a legvégén megy bele a konzerv kukorica. Kenyérrel esszük,ha van otthon akkor karikázok rá csìpős paprikát. Nagyon ritkán a tányéromba rakok egy pici tejfölt is.


De én láttam több helyen is ,hogy löncshúsból készítik. Na az undorító. Még leírni is az. Számomra az az étel meggyalázása 😂


Olyan csilis babot is ettem már ,igaz nem tudom,hogy az pontosan hogy készült,de darált hús volt benne és apró fegér bab,és az egész étel nem piros színű volt,hanem fehér. Gondolom tejföl lett hozzákeverve. Nem volt rossz ,de nem az igazi.


Olyat is láttam már,kérésre készítettem is úgy,hogy nem darált húsból,hanem apró kockákra kellett vágnom a húst. De ugyanúgy készült ,mint ahogy az első variációt leírtam.

2017. márc. 17. 16:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Darálthúsból. Ha nincs itthon, sem esünk kétségbe, elkészítem apróra kockázott húsból. Ha chillis babot akarok enni, akkor nem a hús formáján fog múlni...Hozzá paradicsomos babkonzerv, szigorúan tescos, ennek teljesen más a paradicsomszósza mint a többinek, amivel idáig találkoztam, fűszerek és kukorica. Régebben kenyérrel ettük, de egyszer egy kajáldában rizzsel kaptuk nagy meglepetésünkre. Viszont azóta mi is azzal esszük.

Egyébként véleményem szerint felesleges azon vitatkozni ki hogy készít egy ételt. Leszólni meg butaság. Mindenki úgy készíti és eszi a kaját, ahogy ő szereti.

2017. márc. 18. 09:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/18 anonim ***** válasza:
Egyetértek, az ízlés nem vitatéma, mondták ezt már a rómaiak is.
2017. márc. 18. 17:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 18/18 anonim válasza:
100%
Darált hús, paradicsomos alap, jó csípősen, friss, puha kenyérrel.
2017. márc. 18. 18:11
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!