Ki hogyan készíti a chillis babot? Milyen húsból? Darált kockázott vagy esetleg mindkettő?
Mit szoktatok hozzá enni?
Köszönöm.
Vita est volt belőle tegnap egy baráti társaságban.
Darált marha.
Esetleg kenyeret eszünk hozzá, de igazából fölösleges, mert már benne van a bab.
Darált húsból csináljuk, de van ismerősünk, aki kockázott húsból csinálja.
Általában zsemlével/kenyérrel esszük, de van olyan is, hogy sütök hozzá tortilla lapot.
Én nem szeretem a pirított darált húst, ezért kockázottból készítem. Kenyeret eszem hozzá, de én kenyér nélkül semmit nem tudok megenni, a tésztákon kívül.
Valamilyen salátát is eszünk hozzá. Többnyire káposzta salátát.
Köszönöm mindenkinek a választ. Ment a zöld kéz mindenkinek.
A társaságból legtöbben sertés darált húsból és poralapból készítik. Kicsit le lettem szólva mert én marhahúsból készítem darált ,és kockázott húsból. Nem porból készítem készítek hozzá rendes paradicsomos alapot. A másik amin fent akadt a társaság , hogy maradék marhapörköltből is szoktam készíteni persze jól felturbózva. Mi tortilla chipsszel vagy kenyérrel eszük.
Darálthúsból, de gondolkodtam már, hogy inkább apróra vágott sovány főt füstölt tarjával csináljam-e, mert a darálthús nekem mindig kemény marad, bármeddig is főzöm. Valamit nem jól csinálok, lehet, hogy az én hibám.
Puha kenyérrel esszük, jó csípősen, semmi egyéb nem kell hozzá.(csak azt a morzsás húst nem szeretem benne )
mi jobban szeretjük virslivel, mint darálthússal
persze egy darab kolbászt azért szelek be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!