Nilla02 kérdése:
Mi a különbség a rántott husi és a rántott csirkemell között?
Figyelt kérdés
Hát eddig egy és ugyan az volt...csak ma mondta barátom és barátnőm, hogy van egy kis különbség a kettő között és valaki el tudná nekem mondani, hogy mi is lenne a különbség a kettő között?2017. febr. 21. 20:45
11/13 anonim válasza:
Felénk rántott hús karaj ,és tarja. Ezekhez nem tesszük hozzá ,hogy rántott karaj vagy tarja megnevezést.
Ha viszont csirkéből készül akkor hozzá szoktuk tenni annak csirke alkatrésznek a nevét amiből készül pl. rántott csirkemell, rántott csirkecomb , vagy éppen akár ugyan így rántott pulykamell vagy rántott pulykamedálion. Ízben és van eltérés és elkészítés módban is. A karajt be szokták áztatni ,fokhagymás tejbe mert elég száraz a húsa. Régen a karajt és tarját zsírban sütötték ki . A csirkét pedig olajban.
12/13 anonim válasza:
A különbség a hús alapanyag. Rántott "husi " többféle állat húsából készülhet, de rántott csirkemell, csak nyers csirkemellből, a szokásos módon panírozva készülhet.
13/13 anonim válasza:
Tényleg egyre hülyébb a nép, ez nem vitás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!