Lesz még félbarna?
Figyelt kérdés
Lesz még félbarna kilós?
Félbarna kilós kenyér lesz még?
2017. febr. 16. 02:07
1/4 anonim válasza:
Miért, nincs? Én a P...y-ben szoktam venni most is.
2/4 anonim válasza:
A Spárban is van kilós és félkilós is. Egyenlőre 200 ft alatt van a kilós, de ugyanannyi a félkilós is egy másik pékség terméke.
Miért kérded, felétek eltűnt ?
3/4 A kérdező kommentje:
Ezt a kérdést csak egy kolégám miatt tettem fel, mert mondta hogy úgy sem írom ki gyakori kérdésekre. Van egy beszámoló csaj nálunk a pékségbe aki napi szinten legalább 2x megkérdezi, hogy "félbarna kilós lesz még?" Sokszor már kínunkba nevetünk. Szóval elnézést mindenkitól. :D
2017. febr. 17. 02:39
4/4 anonim válasza:
az ilyen kérdések és kérdezők cseszik szét teljesen az oldalt. régen valahogy a közösség is normálsiabb volt és eskü sokkal több hasznos válasz. elözönlötte jópár éve a szar ezt a helyet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!