Barna/félbarna kenyér maradékokból mit lehet készíteni?
Elég sok barna/félbarna kenyér maradékom lett, ami már részben teljesen, részben félig-meddig száraz, ilyen állapotban nem ehetö, emellett aránylag sok van belöle.
Nagyrészt feldarabolt formában (szelet, fél-negyed szelet), de vannak sarka-darabok is.
Kidobni nem szeretném, viszont semmi ötletem sincs, mit lehetne belöle készíteni, ami azért jó ízü is.
Minden tippet elöre is köszönök.
Köszi, de nem ilyenre gondoltam.
A bundáskenyér kiesik, mert ahhoz túl száraz, és nem rendes szeletek, fasírtnak rengeteg, és morzsának meg a fehérkenyeret/zsömlét használom - meg eleve egy évben két-három alkalom, amikor panírozott valamit készítek.
Olyasmit keresnék, amihez nagyrészt a kenyeret lehet felhasználni, nem túl sok mással kiegészítve, és önálo ételként fogyasztható.
bread pudding esetleg? Nagyon finom tud lenni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!