Ti egy vendégségben elfogyasztanátok ezt a menüt?
Előétel: fokhagymakrémleves
Főétel: sült csirkecombok fűszeres krumplival és baconbe tekert zöldbabbal
Desszert: mákosguba vaníliasodóval és sült almával
Fokhagymalevest meg a zoldbabpt kihagynam, mert az epem nem birja
A vaniliasodot meg a makosgubat meg a tejfeherjeallergiam miatt
Ha nem lenne minden gyikom, akkor nagyon szivesen megennek/kostolnek mindent ezek kozul
Jol.hangzik
Ezek finom ételek, azonban csak akkor add vendégeknek, ha megbizonyosodtál az alábbiakról:
Előétel: fokhagymakrémleves
A fokhagyma megosztó étel, nem mindenki szereti. érdemes megbizonyosodni, hogy a társaság legalább fele meg fogja enni...
Főétel: sült csirkecombok fűszeres krumplival és baconbe tekert zöldbabbal
Ez rendben van sztem.
Desszert: mákosguba vaníliasodóval és sült almával
Itt a mák lehet a kellemetlenség forrása. Mivel nincs lehetőség fogmosásra, a vendégeid mákos fogakkal fognak ücsörögni az este hátralevő részében. Akad akit ez zavar...
A fokhagymakrémlevest előszeretettel fogyasztanám el.
A csirkecombot nem eszem meg, (csirkéből szintén csak a mellét), azoban a fűszeres krumpli jó köret, és a baconbe tekert zöldbab nekem megfelelne a csirkecomb helyett.
Desszertet illetően még nem ettem mákosgubát vaníliasodóval, és sült almával, azonban kipróbálnám.
Teljesen jó menüsor, semmi gond nincs vele. A vendégek nem azon fognak gondolkodni, hogy tudnak-e fogat mosni ebéd után.
Én szívesen lennék a vendéged :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!