Nehéz a tőkehalat kisütni?
Nem biztos ,hogy elrontottál bármit . Lehet ,hogy a hal amit vettél nem jó minőségű és nem tőkehal. Sajnos a fagyasztott hal kiengedés után mármint a rossz minőségű összeesik sok vizet enged és kezelhetetlen lesz. Nagyon meg kell nézni mit veszel.
Azok fagyasztott halfilék amiknek a zacskó elejére rávan írva alaszkai tőkehalfilé 100 esetből 100 szor sajnos pangasius filé. Ha meg fordítjátok a zacskót és származási Vietnám ,vagy bármely Keleti ország az sajnos az nem tőkehalfilé. Ha zacskón következőket látjátok, Dánia, Argentina, Görland, Izland, Egyesült királyság. Atlanti Óceán , Norvégia Ezek biztos ,hogy tőkehalak.. Egyéb ismertetője, hogy kiengedés után max 5-8 % veszít a halsúlyából. a halhús tömör, a kevés szálkája van. Egyébként a pangasiusból is létezik jó minőségű hal, de annak az ára nem annyiba kerül, mint amennyiért mi vesszük itthon. Bármilyen halat meg vehetsz amik ezekből az országokból származnak..
Nem magamtól találtam ki ezeket az infokat.Évekkel ezelőtt vettem egy pocsék tengeri halfilét (alaszkai tőkehalfilé néven). Akkor egy tengeri szállítmányozással foglalkozó ismerősöm mondta el nekem ezeket az infokat.
Ez az én kérdésem volt nemrég:
https://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__egyeb-kerdesek..
Azóta az én halam is a macska vacsorája lett. El is határoztam, hogy inkább veszek afrikai harcsát frissen, de ezekkel a vízben tocsogó micsodákkal nem kísérletezem többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!