Miért nem tudom jól kisütni a mirelitt panirozott halfilét?
Vannak a közértekben ezek az előre panírozott halfilék.
Legtöbbjére az van írva hogy kiengedés nélkül kell sütni, olajban 5-10 percig.
Nekem ezeket rendesen kisütni eddig még sosem sikerült.
Ledobja a panírt, belül meg ilyen félig főtt vizes hal lesz, nem sűl meg rendesen.
Én arra gondolok hogy a sok víz(jég) miatt nem lesz jó a cucc, de lehet én rontok el valamit.
Aki szokott ilyen terméket sütni otthon és jól sikerül segítsen nekem hogy hogy csínáljam.
köszönöm
annyi olajban sütöttem ami ellepi nagyából.
Akkor egy rahedli olajban kell sütni?:)
Na akkor legközelebb kipróbálom sok olajban
Csak rá kell vegyem magam hogy neki álljak mert már párszor nem sikerült így nem sok kedvem van már a kisérletezgetéshez.
De 1 esélyt adok még magamnak, meg a halnak is:)
köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!