Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért nem tudom jól kisütni a...

Miért nem tudom jól kisütni a mirelitt panirozott halfilét?

Figyelt kérdés

Vannak a közértekben ezek az előre panírozott halfilék.

Legtöbbjére az van írva hogy kiengedés nélkül kell sütni, olajban 5-10 percig.


Nekem ezeket rendesen kisütni eddig még sosem sikerült.

Ledobja a panírt, belül meg ilyen félig főtt vizes hal lesz, nem sűl meg rendesen.

Én arra gondolok hogy a sok víz(jég) miatt nem lesz jó a cucc, de lehet én rontok el valamit.

Aki szokott ilyen terméket sütni otthon és jól sikerül segítsen nekem hogy hogy csínáljam.

köszönöm



#hal #olaj #hal kirántása #fagyasztott paníros hal
2016. nov. 3. 14:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy túl meleg az olaj?
2016. nov. 3. 14:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
SOK-SOK forró olajban kell sütni, akkor van ideje átforrósodni a közepének, ha csk kevés olajat használsz, akkor a hal lehüti és ezért nem tud rendesen megsülni.
2016. nov. 3. 14:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/11 A kérdező kommentje:

annyi olajban sütöttem ami ellepi nagyából.


Akkor egy rahedli olajban kell sütni?:)

2016. nov. 3. 14:32
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Annyi olajban, hogy úszni tudjon benne, azaz legalább 4-5 cm magasan álljon az edényben és oldalt is legyen benne böven hely.
2016. nov. 3. 14:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 A kérdező kommentje:

Na akkor legközelebb kipróbálom sok olajban

Csak rá kell vegyem magam hogy neki álljak mert már párszor nem sikerült így nem sok kedvem van már a kisérletezgetéshez.


De 1 esélyt adok még magamnak, meg a halnak is:)

köszi

2016. nov. 3. 14:43
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Tefal serpenőben szoktam sütni, kevés olajban, de nem szabad egyszerre telepakolni az edényt, beleteszem a forró olajba és utána kis lángon szoktam sütni mindkét felét 5-5 percig, nekem mindig átsül és finom lesz.
2016. nov. 3. 14:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Én sütőben sütném, sütőpapíron. A hal elég érzékeny, minél kevesebb mechanikai hatás éri, annál jobb.
2016. nov. 3. 15:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a kevés olajat azonnal lehűti a fagyos hal, és elkezd olvadozni benne. A sok és forró olajjal ez elkerülhető.
2016. nov. 3. 16:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Én sütőben sütöm. Nem esik szét, nem tocsog a zsírban, és az összes egyszerre készül el.
2016. nov. 4. 10:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
A sütőt ilyenkor nem fröcsköli össze? Én most sütöttem a tűzhelyen, de szanaszét fröcskölt az olaj.
2016. nov. 4. 14:33
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!