Miért nem tudom jól kisütni a mirelitt panirozott halfilét?
Figyelt kérdés
Vannak a közértekben ezek az előre panírozott halfilék.
Legtöbbjére az van írva hogy kiengedés nélkül kell sütni, olajban 5-10 percig.
Nekem ezeket rendesen kisütni eddig még sosem sikerült.
Ledobja a panírt, belül meg ilyen félig főtt vizes hal lesz, nem sűl meg rendesen.
Én arra gondolok hogy a sok víz(jég) miatt nem lesz jó a cucc, de lehet én rontok el valamit.
Aki szokott ilyen terméket sütni otthon és jól sikerül segítsen nekem hogy hogy csínáljam.
köszönöm
2016. nov. 3. 14:08
11/11 anonim válasza:
Miért fröcskölné? Nem olajban sül, nincs ami fröcsköljön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!