Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Zabpehelyliszt sütés során...

Zabpehelyliszt sütés során hogy viselkedik másképp mint a sima liszt?

Figyelt kérdés
2017. febr. 8. 12:39
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Sokkal több folyadékot vesz fel, ezáltal jóval szárazabb lesz a végeredmény.

A sikértartalom miatt muszáj keverni normál liszttel, vagy adni hozzá sikért.

2017. febr. 8. 14:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Mivel ez is teljes-kiőrlésű, benne van a korpa is. Az csak dagad a víztől, de nem sűrít, Ahogy az első írta, hiányzik belőle a sikér. Ezért kell fehérliszttel vagy sikérrel keverni.
2017. febr. 8. 15:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Kelt tésztának nem jó, hisz nincs benne glutén.

Remekül tudok kizárólag zabpehelyliszttel sütni (vagy egy isler- és egy sütőporos kenyérreceptem, ami rá alapoz), de kelesztett tésztánál eszembe se jutna önállóan (bár olyan receptet is láttam már, fogalmam sincs, az mit csinálhat).

2017. febr. 8. 17:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mindenkinek ment a zöld kéz :) 3-as esetleg le tudnád írni azt a két receptet? Én is próbálkoztam linzertészta, de nekem nem sikerült :)
2017. febr. 8. 19:34

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!