Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Párolt zöldség mellé mit...

Párolt zöldség mellé mit készítsek ami nem hús?

Figyelt kérdés
2017. febr. 7. 12:20
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
91%
Lapcsenka, zöldségfasírt, rántott karfiol/brokkoli/gomba, simán gomba lepirítva...
2017. febr. 7. 12:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/21 anonim ***** válasza:
74%
Tofut, finom és nem hús.
2017. febr. 7. 12:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/21 anonim ***** válasza:
94%
Rántott sajt.
2017. febr. 7. 12:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/21 anonim ***** válasza:
8%
Egyed csak a tofut ami olyan, mint a szivacs, semmi íze...
2017. febr. 7. 12:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/21 anonim ***** válasza:
73%
#4 Ha szarul van elkészítve az biztos! De ez csak a szakácsot minősíti, nem az alapanyagot.. :)
2017. febr. 7. 12:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/21 A kérdező kommentje:
soha nem ettem még tofut. hol lehet beszerezni? zöldségfasírtot hogy lehet készíteni? mi kell hozzé?
2017. febr. 7. 13:01
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Gombafejeket sütőben sütve, bele a gomba szárából egy besameles, sajtos szósz (mondjuk kékpenészes sajttal ) a tetejére bőven valami minőségi keménysajt.Bár a parmezánból nem is kell túl sok, hogy valami ízletes legyen.
2017. febr. 7. 13:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Zöldségfasírtot úgy kell készíteni, mintha húsból lenne,tojás, kinyomkodott áztatott zsemle, fűszerek ízlés szerint. Panírozva, vagy panír nélkül is kisüthetők és finomak.

Kedvencem a zöldbabfasírt, és a savanyú káposztából készült fasírt.

2017. febr. 7. 13:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/21 anonim ***** válasza:
90%
Tofut minden multinál lehet kapni. Lehet sütni, rántani, salátákba is finom. A sajthoz hasonlít állagra.Van füstölt változata is, az is nagyon finom.
2017. febr. 7. 13:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/21 anonim ***** válasza:
93%

Tofut én a Lidl-ben szoktam venni, de a Sparban és a Tescoban is láttam már. Nem szivacs, tényleg csak jól kell tudni elkészíteni, nem nagy dolog!

Pácold be valamilyen olaj és fűszerek meg só keverékébe, igazából csak a képzeleted szab határt, aztán teflon serpenyőben pirítani kell amíg szép aranybarna nem lesz. Fűszerezd bátrabban, mint a hússal tennéd, elbírja.

2017. febr. 7. 13:12
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!