Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért lesz a piskótám csípős ízű?

Miért lesz a piskótám csípős ízű?

Figyelt kérdés

Teszek bele különböző liszteket, keverem a fehéret a teljes kiőrlésűt, durumot.

Teszek bele eritritet vagy nyírfacukrot, most eritrit van benne csak.

A többi hagyományos, sütőpor, pici só, tojás...

Váltogatom a liszteket, emiatt talán nem az a hunyó. lehet, hogy az eritrit túl sok benne? Azért csípheti a nyelvet?



2017. febr. 1. 12:56
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Elég régi a kérdésed ,de sajnos nekem is csípős az eritrittől...:( en dobos tortat készítettem és kicsípte a nyelvem.
2017. ápr. 20. 16:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 22/27 A kérdező kommentje:
Igen az eritrit bűnös :-( a nyírfacukor is szerintem. Ezzel a kettővel csináltam korábban.
2017. ápr. 21. 20:20
 23/27 anonim ***** válasza:

Én ezekből csináltam piskótát és nekem is csípős.

HOZZÁVALÓK

6 db tojás

90g cukor

1 csomag vaníliás cukor

90g liszt

1 csomag sütőpor

1 csipet só

vaj (kikenéshez)


Itt csak egy dolog lehet a csípős: a sütőpor.

2019. nov. 1. 22:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 24/27 anonim ***** válasza:
A sütőportól lesz csípős. A normális nagyságú tojásokkal készített, kemény habbá vert fehérjével, és fehér habosra kikevert sárgájával készült piskóta gyönyörű lesz sütőpor nélkül is.
2019. nov. 9. 23:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 25/27 anonim ***** válasza:
Kérdező, amit Te sütsz, az nem piskóta, hanem kevert sütemény. A piskótába jóval több tojás kell. A lazaságát a felvert fehérje és a jól kikevert sárgája adja. Ettől jön fel. Én már sütöttem liszt nélküli diétás piskótát is, csak tojáshabból, tojássárgája kikeverve xilittel és kakaópor.Gyönyörű lett és nem volt csípős.
2019. nov. 9. 23:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 26/27 anonim válasza:
Sütőportól van, kevés összetevőhöz én is hozzáküldtem 1 egész zacskót, remélem nem lesz tőle bajom :D csípős lett, ki gondolta volna :(
2021. jan. 29. 10:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 27/27 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, mert azóta is azt tapasztaltam, hogy erotrit, nyírfacukortól csípős nálam. Aazóta megtudtam, hogy 180 fokig szabad csak emelni ezeknél.
2021. febr. 8. 05:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!