Miért lesz a piskótám csípős ízű?
Figyelt kérdés
Teszek bele különböző liszteket, keverem a fehéret a teljes kiőrlésűt, durumot.
Teszek bele eritritet vagy nyírfacukrot, most eritrit van benne csak.
A többi hagyományos, sütőpor, pici só, tojás...
Váltogatom a liszteket, emiatt talán nem az a hunyó. lehet, hogy az eritrit túl sok benne? Azért csípheti a nyelvet?
2017. febr. 1. 12:56
21/27 anonim válasza:
Elég régi a kérdésed ,de sajnos nekem is csípős az eritrittől...:( en dobos tortat készítettem és kicsípte a nyelvem.
22/27 A kérdező kommentje:
Igen az eritrit bűnös :-( a nyírfacukor is szerintem. Ezzel a kettővel csináltam korábban.
2017. ápr. 21. 20:20
23/27 anonim válasza:
Én ezekből csináltam piskótát és nekem is csípős.
HOZZÁVALÓK
6 db tojás
90g cukor
1 csomag vaníliás cukor
90g liszt
1 csomag sütőpor
1 csipet só
vaj (kikenéshez)
Itt csak egy dolog lehet a csípős: a sütőpor.
24/27 anonim válasza:
A sütőportól lesz csípős. A normális nagyságú tojásokkal készített, kemény habbá vert fehérjével, és fehér habosra kikevert sárgájával készült piskóta gyönyörű lesz sütőpor nélkül is.
25/27 anonim válasza:
Kérdező, amit Te sütsz, az nem piskóta, hanem kevert sütemény. A piskótába jóval több tojás kell. A lazaságát a felvert fehérje és a jól kikevert sárgája adja. Ettől jön fel. Én már sütöttem liszt nélküli diétás piskótát is, csak tojáshabból, tojássárgája kikeverve xilittel és kakaópor.Gyönyörű lett és nem volt csípős.
26/27 anonim válasza:
Sütőportól van, kevés összetevőhöz én is hozzáküldtem 1 egész zacskót, remélem nem lesz tőle bajom :D csípős lett, ki gondolta volna :(
27/27 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, mert azóta is azt tapasztaltam, hogy erotrit, nyírfacukortól csípős nálam. Aazóta megtudtam, hogy 180 fokig szabad csak emelni ezeknél.
2021. febr. 8. 05:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!