Kicsit sütőpor ízű lett a piskótám, a krém elveszi ennek az ízét?
Narancsos krémet csináltam hozzá. Vendégségbe vinném a tortát de félek hogy a piskótája nem lett jó. Felbevágásnál megkóstoltam es kicsit érezni lehetett rajta a sütőport.
Recept alapján keszitettem el.
Nem tudom miért faforizálják sokan a piskótát!Még akkor is nehéz vele bánni ha jól sikerül.
Nekem nagyon bevállt ez a kevert tészta:
25 dkg lisz 25 dkg cukor egy cs.sütőpor 5 tojás 1dl tej 1dl olaj (tojáscehérjét felverve persze)Lehet ízesítemi kakaóporral reszelt citromhéj....ki milyen ízt szeretne.Kb 10 perc alatt össze lehet állítani.
Tudom nem receptet kértél de azért leírtam.Bocs.
#2: Én azért, mert remekül illeszkedik a diétámba (azóta tudok kalóriadeficitet tartani, amióta napi szinten piskótát eszem), könnyű, gyors, el se tudom rontani s nyáron sem fogja befűteni a szobát, mert 10 perc alatt megvan a minisütőmben. Finom és laktató s ezerféleképpen készíthető, nálam a "liszt" is mindig más, de ha még krémet is használok, akkor főleg végtelen lehetőség van :D Hetek óta mindennap piskótázok, szuper.
Szerintem nehéz elnyomni a sütőporízt, s van olyan, aki extrém érzékeny erre, kiérzi, ha sok van valamiben (pl. én). Az előírt mennyiség tizedék szoktam sütibe tenni, de amiben sok tojás(fehérje) van, abba sosem teszek, hisz felesleges. Legalábbis még nem találkoztam erősen tojásos sütivel, amit ne emelt volna meg a sok tojás. Ha csak sárgája van benne, az más, az ég és föld tud lenni sütőporral vagy anélkül...
Az elsővel értek egyet, a piskótába felesleges- pontosabban nem kell- sütőpor.
Nem fogja a krém elvenni a sütőpor ízét, én vendégségbe nem vinném. Persze ez csak a saját véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!