Közvéleménykutatás! Ti hogy jönnétek ki egy héten két főre tízezer forintból?
Meg az egészséges étkezést ne úgy képzeljétek el, hogy magokon élünk meg zabkásán ezeket nagyon nem szeretjük. Sok gyümölcsöt, zöldséget eszünk, szárnyast, hal most lesz először karácsony óta akkor se én főztem, szárnyasok, máj, saláták meg nagyon szeretem ezeket a különleges ételeket elkészíteni pl ezt a borscsot még nem próbáltam, de kifejezetten tetszik a neve meg ahogy láttam róla képet.
Krumpliból kilószámra van itthon arra is mondhattok recepteket csak nem mindig azt szeretnénk.
Szabdzsi, avagy sabji, egy indiai főzelékféle, sok zöldséggel, gyakorlatilag bármi lehet benne, krumpli, répa, zeller, sütőtök, karfiol, brokkoli, padlizsán, cukkini, paszternák, borsó, édesburgonya, aminek épp szezonja van, kicsit roppanósra párolva.
Egy hátránya van, hogy egzotikus fűszerekkel ízesítik, ha olyanod nincs otthon, nem ajánlom, mert a fűszerek beszerzésével "drágább lesz a leves, mint a hús".
De ha szeretsz kísérletezni, egy későbbi időpontban kipróbálhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!