Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, csajok, közvéleménykutatás: ha választanotok kell, hogy egy pasinak rövid, ám vastag, vagy hosszú, de vékony szerszáma legyen, akkor melyiket választanátok? Szerinted mi a jobb?
Én is lány vagyok, kialakulóban lévő véleményemmel, amit nem is akarok itt most kapásból leírni, de tökre érdekel, hogy mások mit gondolnak. Persze a legjobb a vastag és hosszú :D (bár a túl hosszú-vastag sem jó persze, mert akkor meg én érzem túl kicsinek magam, és persze fájhat is...).
Na, de ha mégis választani kell, h rövid+tömzsi vagy hosszú+vékony, akkor te melyikre szavaznál? :)
Mi számít rövidnek? Valaki szerint a 16-17 centi rövid (barátomé ennyi), nekem ez hatalmas, 100%ig kitölt, kutyában a méhszájamat böködi. Vastagságát tekintve nem érem át a kezemmel, bár ez nem nagy dolog, mert pici lány, pici kéz.
Nekem ez a tökéletes méret, bár lehet azért, mert ő az első nekem minden tekintetben. Ezt választanám, ha lehetne, persze a tulajdonossal együtt. :)
18/L
Persze egyetértek azzal, hogy nem a méret számít, komolyan, és azzal is tisztában vagyok, hogy minden relatív, hiszen a nőnek is van egy veleszületett ugyanolyan adottsága méret szempontjából, amelyen valamennyire lehet dolgozni izommunkával, de azon, hogy milyen hosszúság számít valakinek pont jónak, az tökre egyénfüggő, ezt tudom, úgyhogy ezt nem kell kommentelni, köszi. :)
És azt is tudom, hogy van a normál, jó méret mind vastagság, mind szélesség szempontjából, én most a normáltól eltérők iránt érdeklődöm, a vastagabb/vékonyabb és rövidebb/hosszabb az átlagnál vagy a neked pont jónál.
Nu? :) Izgatottan várom a szavazatokat! :)
És persze a tapasztalt véleményeknek örülnék! ;)
Hmm,az a baj hogy nem írtad oda a körülbelüli centimétereket,így a lányok a saját fejükben lévő kép alapján fognak viszonyítani. :-)
De ha egy tapasztaltabb nő véleménye is érdekel: Én mindkettővel tudnék mit kezdeni,és természetesen azt választanám amelyiknek a tulajdonosával jobb volt a szex,ez pedig nem az illető úr méretétől függ.
Én a rövidebb, de vastag farokra szavazok. Persze mindkét méret relatív, számomra a legjobb a 12-15 cm. A vastag alatt pedig azért nem a colás üveget értem, hanem kb. egy méretesebb banán vastagságát. :) Privit nem kérek.
33/N
a 18 centim eddig mindenkinek jo volt és vastagségra a legvastagabb banan
ugyse a között kell választanod hogy 12 vagy 20 centi
és nem biztos hogy a rövid vastag is lesz
de lehet a hosszabb se lesz vékony
kérdezd meg az első randin, vagy fogd meg neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!