Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek szopáshoz milyen hosszú, vastagságú, alakú, típusú fütyi a legkellemesebb?
Figyelt kérdés
2016. jan. 3. 14:51
1/8 anonim válasza:
Ez amúgy elég buta kérdés.Na de... valószínűleg az átlag méret a "legkellemesebb".
2/8 anonim válasza:
A legkellemesebb az, ami a páromnak van, mert neki szívesen és szenvedélyből csinálom, bumm.
3/8 A kérdező kommentje:
Nem kell támadásnak venni, csak kíváncsi vagyok.
Amúgy srác vagyok.
2016. jan. 3. 15:03
4/8 anonim válasza:
Szerintem sokak számára egyértelmű a válasz, a legmegfelelőbb, ami a partnerüknek van.
Ezzel én is így vagyok.
5/8 anonim válasza:
Nem a fütyi a lényeg, hanem a pasi :)
26L
6/8 anonim válasza:
sztem az átlagos mint az enyém 18cm/45mm vastag mindenhez jo :-D
7/8 Igen, én vagyok! :) válasza:
Egy átlagos 30/7 es farok elég nekik. Még szerencse, h ekkorám van!
8/8 anonim válasza:
centit mondjak az nehéz lesz.
ha nem veszikel a számban és nem is akkora,hogy csak a makkot tudom bevenni.
kb:15-20cm.
vastagság:off
alak:a "bunkósvégű" nekem nem jönbe,a rakéta,egyenes,banán azok jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!