Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hosszú szex után nem állt fel a következőnél miért?
Figyelt kérdés
Az történt, hogy már sokadik barátnőm és mindig mindegyik oké volt mindig mindegyik alkalommal tökéletes volt most vele következett számára élete első számomra nem első , de legjobb szex jelenete... Nem is volt gond csináltuk reggelig megállás nélkül szinte tökéletes volt majd kis pihi és még utána is egy kicsit.... azóta eltelt kb nem teljes 2 nap és megint szerettük volna , de nálam szinte semmi.... vagy ha igen akkor is annyira gyenge és erőtlenül állt fel ha pedig rendesen, rettentően kevés ideig 1-2 percig... Hozzáteszem nem mentem el a hosszú alkalomsorán direkt úgy csináltuk, hogy tudjam tartani. Mitől lehet ez szerintetek? Azóta mint ha nem lenne oké valami velem nagyon zavar volt nem is tudtunk utána második alkalommal szeretkezni ez miatt.... :(2015. dec. 29. 08:58
2/5 anonim válasza:
És mégis mi a büdös francért tartogattad... Az is erősen szerepet játszik benne... Az elnyújtott orgazmust se szabad túlzásba vinni. Kell egy kis idő mire visszaáll normálisba.
3/5 A kérdező kommentje:
Körülbelül mennyi időbe telhet? Mire minden normális lesz ? Eléggé kétségbe estem vagyis megijedtem, hogy ilyen még soha nem volt.
2015. dec. 29. 14:08
4/5 anonim válasza:
Az is megeshet, hogy egyszer ha ez történik veled, ráparázol a dolgokra, és utána az izgulás miatt vannak gondjaid.
5/5 A kérdező kommentje:
Akkor még megjegyzem azt is , hogy a reggeli merevedésem is elmarad azóta.
2015. dec. 30. 07:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!