Valaki adna tippet a vaddisznómáj elkészítéséhez?
Figyelt kérdés
Az egyik ismerősöm adott nekem vaddisznómájat, amit meg is főztem, de olyan kemény lett, mint a kő!
Valaki adna tippet az elkészítéséhez? Esetleg tapasztalatok?
Előre is köszönöm a válaszokat!
2017. jan. 22. 17:59
11/11 anonim válasza:
Az én tanácsom? Vaddisznó májat ne csinálj. Jó,igazából én csak nem szeretem.. A vadhúshoz nagyon erősen ajánlott bort meg borókabogyót tenni, mert azok elveszik azt a nagyon erős vad ízt. A keménység meg.. A tejben áztatás tényleg hasznos, bármilyen kaja is készül belőle. Meg hát főzni kell. Lehet öregebb disznó volt, az öregebbeket meg mindig mindenből több ideig kell főzni. Erről a férgességről meg annyit, hogy hosszú főzés/sütés által nem lesz senkinek semmi baja a hústól, bár bevizsgáltatni se árt, ha az ember nagyon aggódós családból származik. Nálunk ezzel nincs baj, mi a saját gombázásunk terményét is megesszük, anélkül,hogy szakértőt hívnánk hozzá..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!