A palacsinta mitől ragadhat le, a túl sok cukron kívül?
Figyelt kérdés
2017. jan. 20. 16:02
11/13 anonim válasza:
Akkor, továbbra is tegyél bele jó sok cukrot ahogy, szereted és továbbra is kívánok további jó sok szenvedést !! És ha végképp feladtad, akkor, ha tudod nézd meg a " Palacsintás Király " című régi magyar filmet...!
12/13 A kérdező kommentje:
Még csak kétszer írtam le, most leírom harmadszor, hogy cukorral is csak néha ragad meg szakad, vagyis egyértelműen nem a cukor a probléma.
De te csak eszegessed a fűrészporízű palacsintádat.
2017. jan. 24. 06:02
13/13 anonim válasza:
Én is mindig cukorral csinálom.
Amíg a palacsintasütő be nem járódik (egy-két palacsinta) addig szakad, tapad, mindegyik palacsintasütőben. (Hármat sütök egyszerre.)
Aztán a harmadiktól a századikig érdekes módon jó a cukros tészta is !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!