Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A palacsinta mitől ragadhat...

A palacsinta mitől ragadhat le, a túl sok cukron kívül?

Figyelt kérdés
2017. jan. 20. 16:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
32%
Akkor, továbbra is tegyél bele jó sok cukrot ahogy, szereted és továbbra is kívánok további jó sok szenvedést !! És ha végképp feladtad, akkor, ha tudod nézd meg a " Palacsintás Király " című régi magyar filmet...!
2017. jan. 23. 17:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/13 A kérdező kommentje:

Még csak kétszer írtam le, most leírom harmadszor, hogy cukorral is csak néha ragad meg szakad, vagyis egyértelműen nem a cukor a probléma.

De te csak eszegessed a fűrészporízű palacsintádat.

2017. jan. 24. 06:02
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Én is mindig cukorral csinálom.

Amíg a palacsintasütő be nem járódik (egy-két palacsinta) addig szakad, tapad, mindegyik palacsintasütőben. (Hármat sütök egyszerre.)

Aztán a harmadiktól a századikig érdekes módon jó a cukros tészta is !!!

2017. jan. 25. 15:55
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!