Hogy kell bekavarni a palacsinta tésztát? Mi kell bele, és miből mennyi?
Figyelt kérdés
2016. okt. 15. 11:01
1/3 A kérdező kommentje:
Elsőre csinálom,megakarom vele lepni anyum,tehát a legegyszerűbb recept kellene
2016. okt. 15. 11:03
3/3 anonim válasza:
Én úgy szoktam, hogy x dkg liszt, fele tej, fele szénsavas víz, pici cukor, pici só, egy tojás.Összekavarom csomómentesre, és mindig teszek pár csepp olajat a palacsintasütő aljára, szedőkanalat háromnegyedig merítem, beleöntöm a sütőbe, és körkörös mozdulatokkal szétterítem.Ha már mozog, akkor megsült, átfordítom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!