Miért ég oda mindig a régi palacsinta sütőbe a palacsintám?
Figyelt kérdés
Mindig kizsírozom,és akkor is!2016. júl. 24. 10:17
1/7 anonim válasza:
Van régi és uj palacsintasütöd és a régiben odaég az ujban meg nem?
2/7 anonim válasza:
Túl nagy gázon, tűzön sütöd, vagy fordítsd meg gyakrabban a palacsintát, de az is elképzelhető, hogy már rég lemosogattad, ledörzsölted a sütőről azt a bevonatot ami a jó és normális sütést eredményezi .
4/7 anonim válasza:
Érdekes, nekem meg csak a régibe /kb 100 éves/ sikerül jó palacsintát csinálni. Teflonosban minden lesz, csak palacsinta nem.
Különben, mit jelent nálad, hogy régi?
5/7 A kérdező kommentje:
Úgy régi,hogy még a Mamáé voltaz a hagyományos, nem teflon.
2016. júl. 24. 20:33
6/7 anonim válasza:
Ha öntöttvas, akkor olvass utána a kiégetésnek, és mosogatószert ne használj.
Kicsit gondozni kell, de soha nem fog letapadni a palacsinta.
7/7 A kérdező kommentje:
Ez már kivolt égetve,hiszen használta a Mamám.Neki viszont semmi baja nem volt vele,lehet hogy elrontom a tésztáját?
2016. júl. 25. 20:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!