Ha nem működik a sütő, hogyan lehet túrós palacsintát csinálni? Vagy hamis túróspalacsintát.
A kérdésed alapján én azt sem venném biztosra hogy megenni meg tudsz egy túrós palacsintát.
:-)
"Túrós palacsintához nem kell sütő."
Nem is írta hogy kell, csak azt, hogy rossz.
" "Túrós palacsintához nem kell sütő."
Nem is írta hogy kell, csak azt, hogy rossz.
"
Valóban, de így teljesen értelmetlen a kérdés. Ha rossz a sütő akkor is ugyanúgy kell készíteni a túrós palát, mint amikor működik.
Szerintem kell. Meg szoktam tölteni és meglocsolni egy kis zsírral -mert a palacsintában nincs sok zsíradék, ahogy csinálom- és a sütőben kicsit átsütni.
De akkor, ha mások nem, akkor lehet, hogy sütés nélkül is jó lesz, csak nem olyan, mint szokott lenni.
Legalább ezt megtudtam, kösz.
Én is sütni szoktam hiszen nyers tojást teszek a túróba és a megtöltött palacsintákat tejföllel megkenve kicsit átsütöm.
Veszel túrókrémet, vagy te csinálsz otthon tojás nélkkül és azzal töltöd meg.
Lepontozók! Ti milyen túrótölteléket csináltok a a palcsintába?
Én teszek bele tojás sárgáját, vaníliás cukrot, és a felvert tojásfehérjét, ezt bizony sütni kell.
"Én is sütni szoktam hiszen nyers tojást teszek a túróba "
Ilyent sem hallottam még.
Mi soha nem teszünk a töltelékbe tojást - csak felesleges zsír és kalórianövelő lenne.
A túrót egyszerűen kikeverjük egy kis tejföllel, teszünk bele vaníliás cukrot és egy kis reszelt citromhéjat és összekeverjük. Néha feldobjuk egy kis mazsolával.
Sütőben is készülő palacsintát én eddig csak a hortobágyi palacsintát ismertem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!