Ha nem működik a sütő, hogyan lehet túrós palacsintát csinálni? Vagy hamis túróspalacsintát.
Minket nem zavar a felesleges kalória, vonalemberek vagyunk, bármit eszünk. :-)
A feltekert palacsintákat cukros tejföllel tepsiben megsütöm, isteni finom a ropogós két sarka.
Én így tanultam nagyimtól és mi is így szeretjük.
Ahány ház, annyi szokás.
Szerintem mások is készitik így.
A tojás nem nagy kalórianövelő, hogy a "koleszterin" miatt tesz-e valaki, az rajta áll.
Én sem ettem 2 évig tojást emiatt, és alig változott. Inkább eszem tojást, az egyik legegészségesebb étel, és még finom is.
Tojás nélkül a túrótöltelék elég száraz lenne, nem?
"Tojás nélkül a túrótöltelék elég száraz lenne, nem?"
A tejfölnek köszönhetően nem az.
Ki-ki maga dönti el, hogy mi fér bele, de egy tojás kb. 100 plusz kalória és 10 gramm zsír. Ennek 2/3-a ( a zsírnak 100%-a) a sárgájában van.
Lepontozók! Ti milyen túrótölteléket csináltok a a palcsintába?
Én teszek bele tojás sárgáját, vaníliás cukrot, és a felvert tojásfehérjét, ezt bizony sütni kell.
Én is, sőt mazsolát is. De minek ezt megsütni? Csak kiszárad a sütőben. Így meg finom, krémes, habos marad.
Tessék, ez nem én vagyok, de én is így szoktam sütni . A sütőbe süteményt sütök, nem túrót, meg palacsintát .
Kösz; én azért nem ennék nyers tojást. Valahogy nem mernék.
Akkor vagy teszek bele tojást, és összefőzöm a tölteléket, vagy tojás nélkül tejföllel töltöm. A tejfölöshöz cukor kéne, hogy ne kegyen savanykás. Cukrot meg csak akkor használok, ha feltétlenül kell.
Nem is tudom, lehet, hogy megpróbálom cukor meg tojás nélkül. Biztos ehető lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!