Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha nem működik a sütő, hogyan...

Ha nem működik a sütő, hogyan lehet túrós palacsintát csinálni? Vagy hamis túróspalacsintát.

Figyelt kérdés
Esetleg külön összefőzni a tölteléket, és úgy tölteni a palacsintát? Akkor biztos kéne még valami bele, nem?

2016. júl. 12. 15:30
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%

Minket nem zavar a felesleges kalória, vonalemberek vagyunk, bármit eszünk. :-)

A feltekert palacsintákat cukros tejföllel tepsiben megsütöm, isteni finom a ropogós két sarka.

Én így tanultam nagyimtól és mi is így szeretjük.

Ahány ház, annyi szokás.

Szerintem mások is készitik így.

2016. júl. 12. 16:20
 12/39 A kérdező kommentje:

A tojás nem nagy kalórianövelő, hogy a "koleszterin" miatt tesz-e valaki, az rajta áll.

Én sem ettem 2 évig tojást emiatt, és alig változott. Inkább eszem tojást, az egyik legegészségesebb étel, és még finom is.

Tojás nélkül a túrótöltelék elég száraz lenne, nem?

2016. júl. 12. 16:22
 13/39 anonim ***** válasza:
100%
Igen, gondolom ezért tesznek bele sokan tejfölt.
2016. júl. 12. 16:25
 14/39 anonim ***** válasza:
45%

"Tojás nélkül a túrótöltelék elég száraz lenne, nem?"

A tejfölnek köszönhetően nem az.

Ki-ki maga dönti el, hogy mi fér bele, de egy tojás kb. 100 plusz kalória és 10 gramm zsír. Ennek 2/3-a ( a zsírnak 100%-a) a sárgájában van.

2016. júl. 12. 16:53
 15/39 anonim ***** válasza:
75%
Hát, és nem tudom, minek a túrós palacsintához sütő... A tűzhelyen megsütöd a palacsintát, a túrókrémet meg nem kell sütni. Én speciel össze szoktam törni a túrót cukorral, vaníliával, mazsolával, belekeverek egy tojássárgáját, a fehérjét habbá verem, és azt is belekeverem a végén óvatosan, és kész a töltelék.
2016. júl. 12. 16:58
 16/39 anonim ***** válasza:
51%
Minek a sütő a palacsinta sütéshez (?) palacsinta sütőbe, vagy serpenyőbe sütöm a gázon, olyan magasra tudom dobni sütés közben, hogy jó, hogy eddig nem ragadt még a plafonra. Én sem szoktam tojást keverni a túrótöltelékbe, tejföllel, mazsolával, citrom reszelt héjával vagy még az sem keverem. Puha, krémes, isteni finom .
2016. júl. 12. 16:59
 17/39 anonim ***** válasza:
84%

Lepontozók! Ti milyen túrótölteléket csináltok a a palcsintába?

Én teszek bele tojás sárgáját, vaníliás cukrot, és a felvert tojásfehérjét, ezt bizony sütni kell.

Én is, sőt mazsolát is. De minek ezt megsütni? Csak kiszárad a sütőben. Így meg finom, krémes, habos marad.

2016. júl. 12. 17:02
 18/39 anonim ***** válasza:
89%

Tessék, ez nem én vagyok, de én is így szoktam sütni . A sütőbe süteményt sütök, nem túrót, meg palacsintát .

https://www.youtube.com/watch?v=jhR91FB8mvo

2016. júl. 12. 17:11
 19/39 anonim ***** válasza:
100%
66 éves vagyok , mi mindig a túróba tojássárgát, cukrot és vaniliáscukrot teszünk , jól összekeverjű és ezt tesszűk a palacsintába. Nem sütjűk át,így esszük, nem volt semmi bajunk tőle még!
2016. júl. 12. 17:12
 20/39 A kérdező kommentje:

Kösz; én azért nem ennék nyers tojást. Valahogy nem mernék.

Akkor vagy teszek bele tojást, és összefőzöm a tölteléket, vagy tojás nélkül tejföllel töltöm. A tejfölöshöz cukor kéne, hogy ne kegyen savanykás. Cukrot meg csak akkor használok, ha feltétlenül kell.

Nem is tudom, lehet, hogy megpróbálom cukor meg tojás nélkül. Biztos ehető lesz.

2016. júl. 12. 17:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!